Inatt möttes ni kunder av en vit sida på inreda.com med denna bild, det såg ut så här i en halvtimme innan vi hade hunnit flytta över alla filer och byta ut.

Men nu har den nya shoppen varit igång i 7 timmar och allting verkar fungera och flyta på som det ska. Har hittat lite smågrejjer som ska justeras under dagen.

Eller nya shoppen, jag menar naturligtvis nytt utseende och många nya funktioner, men för oss som sitter mitt i det så är det den nya shoppen. Och oj vad vi har längtat! Så många funktioner som tillkommit som man längtat efter senaste året. Äntligen är allt ihopsamlat, åtgärdat och finns nu.

inreda.coms webbshop är ett egenbygge och helt byggt efter egna krav och erfarenheter. Inte en mall så långt ögat når. För oss är det en enorm fördel, att man kan bygga den efter sina egna önskemål och inte vara styrd över hur andras mallar ser ut. Att vara unik helt enkelt, vara personlig och ha möjligheten att få fram och signera webbshoppen utifrån den man själv är. Det är viktigt för mig.

Tack Robert Ikenberg på Webbfabriken.com för ett fantastiskt jobb som vanligt, du är bara bäst!!! Fattar inte hur du kan få ihop allt så snyggt och lyckas lösa alla problem, men jag är ofantligt glad för det. För dig är it-säkerhet det viktigaste och att kombinera ihop design och utveckling med smarta och säkra lösningar är en konst som du klarar galant.

Välkommen in i nya inreda.com!