Vi har tyvärr tvingats stänga vår verksamhet och begärt Inreda i Lidingö AB i konkurs. Vi stänger även ner vår webbshop.

Men hur kunde det bli så här funderar nog många.

Vi gjorde en satsning på expansion i somras genom att flytta till en större lokal där vi byggde en butik i ett grönt och lummigt område, i en vacker fabrikslokal med högt i tak. 2 månader efter flytten så kom finanskrisen och självklart kände vi som alla andra av den allt tuffare vardagen, en sämre handel och en jobbig motvind i uppförsbacke.

För några månader sedan förändrades snabbt vår lummiga härliga miljö när bygget i området kom igång. Vägen ner till butiken är avstängd och ersatt av en byggarbetsplats, uppgrävda vägar, dammigt och smutsigt, sprängladdningar har pågått, grävmaskiner överallt, svårt att hitta och en mardröm för barnfamiljer att ta sig igenom.

Vår expansion för 10 månader sen var en felsatsning i helt fel tid och med en lågkonjunktur som ingen kristallkula kunde ha förutsett.

Vi har varit ett framgångsrikt e-handelsbolag i 9 år innan vi flyttade hit. Nu är det dessvärre nödvändigt att stänga ner butiksverksamheten.

Vi vill tacka alla kunder och leverantörer för alla år!

Du kommer att kunna läsa mer här på sidan vad som händer framöver.
Vill du få info på din mail istället, lämna din mailadress här:
info@inreda.com

Behöver du nå oss så hör av dig med synpunkter eller frågor i formuläret nedan

bygge
Omöjligt att ta sig fram till butiken. Gropar, stängda staket, vid de stora ekarna längre ner kommer nästa avspärrning och en ännu större grop.
bygge
Vart tog vägen vägen?
bygge