Lite lyxigt att ha tid

24 juni, 2009

Det sista året har jag varit i butiken kl 08-18 sex dagar i veckan så det känns märkligt overkligt men underbart att faktiskt kunna göra vad man vill om dagarna nu, till och med att gå och sätta sig i en solstol och fånga lite solstrålar. Att kunna åka iväg och fika med vänner mitt på dagen. Sånt som har varit helt omöjligt sista året, så för mig är detta rena rama lyxen.

Eftersom jag är en person som har svårt att sitta still och rulla tummarna så varvar jag just nu att sitta inomhus och bygga nya webbshoppen med att gräva upp hela trädgården framför huset för att lägga sten istället. Jag älskar att renovera, bygga, fixa och se saker växa fram och förändras så det är rena terapin för mig. Dock en terapi med grym träningsvärk i hela kroppen av allt bärande och grävande.

Taggad som:

Kategori:


Svara eller skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.