Hihi hade tänkt att vara lite ledig idag men det var en för svår utmaning som jag inte klarade av. Suttit och jobbat med bilder hela dagen till produkter, bloggen och kommande nyhetsbrev.

Men det känns verkligen att alla är i någon sorts nyårskoma idag. Mysbrallor och soffhäng verkar ha gällt som dresscode över hela Facebook och Instagram. Därför blev jag så förvånad över att det var sånt drag i shoppen idag och många fina order! 🙂 Kul! Och det gör mig såklart väldigt glad!

20140102-004322.jpg

Fixade milkshakes till barnen och de fick klart godkänt!

Vaniljglass, laktosfri mjölk och kakao ner i mixern

20140102-004422.jpg

20140102-004440.jpg

En av julklapparna från min söta lillasyster invigdes idag. Havssalt från Gateau i snygg burk. Och ja, det var väldigt gott!

Imorgon är det dags för jobb på kontoret igen och året startar väl på riktigt imorgon! Längtar faktiskt efter att vända blad och börja på nytt! Det har varit ett extremt omtumlande år och jag är tacksam, glad och jäkligt stolt över att jag nu lämnar 2013 bakom mig på allra bästa sätt och för det jag kämpat mot – och uppnått!!

2014 – jag är såå redo för detta år! Redo att nå nya mål och ta sig an en spännande framtid. Inser även att i år firar jag faktiskt FEMTON år sen jag startade webbshoppen!

15 år, det känns lite omtumlande och magiskt bara det!

Dela gärna: