Börjar äntligen bli klar med alla Happy Lights ordrar som ska ut till kunder som förbokat, det kom ju hem en stor leverans med efterlängtade Happy Lights igår. Åhh jag vet att det är många som är så glada nu som väntat ett bra tag på flera av färgkombinationerna som inte funnits på länge.

20140116-081956.jpg

Här har vi till exempel de 6 varianter som just nu finns hemma med turkosa bollar i, alla finns i 20 eller 35 bollarsslingor. Från vänster uppe: Samarkand, Rollier, Lac Assal. Från vänster nere: Kingfisher, Andes,Tamil.

Happy Lights Snowball ljusslinga Sahara Adams Peak - hitta din inredning och belysning hos inreda.com

Happy Lights i färgerna från vänster uppe: Rollier, Snowball, Goldie, Black as night.
Nere från vänster: Sahara, Sahara, Adams Peak, Kingfisher. I webbshoppen har vi många fler färger att välja bland.

Längst ner ser ni även gröna matchande Rastamattor från Etol i färgerna Äpple och Kermit.

Happy Lights hos inreda.com

Hur använder man Happy Lights är det många som undrar? Det finns massor med härliga sätt att använda den på. Den är superfin att ha som slinga på matbordet vid fest, hänga i gardinstången och att lägga i en skål för att nämna några sätt. Här kommer lite inspirationsbilder.

Sahara Happy Lights ljusslinga från inreda.com

Sahara ljusslingan från HappyLights hittar du i nätbutiken inreda.com

Happy Lights sahara ljusslinga finns hos inreda.com

happy Lights Ljusslinga inreda.com

valerieIMG_4333

happy_4

Det är så mysigt med belysningen och man blir så himla glad av den, speciellt nu i detta mörker så här års och när man har slängt ut all julbelysning! Här hittar du Happy Lights i webbshoppen

20140116-082018.jpg

På eftermidagen kom det in en hel del leveranser bland annat dessa 2 jättekartonger fyllda med varor från ett nytt danskt märke jag hittade på mässan i Köpenhamn förra fredagen.

Resväskan från Oilily ni skymtar i hörnet har vi på lager

20140116-082217.jpg

I kartongerna ligger bland annat dom här vansinnigt snygga kuddarna. De kommer upp i webbshoppen senare under veckan, jag lovar att hojta till 🙂

20140116-082352.jpg

En annan snygging från henne är dessa ljuslyktor med kopparfärgad insida och svart på utsidan.

20140116-082645.jpg

20140116-082720.jpg

På kvällen var det dags för ett till träningspass med min nya grupp hos Lee Skinner på Body Fit Boot Camp Lidingö som numera flyttat in på Planet Fitness Norrtull. Såå otroligt skönt att vara igång igen! Har verkligen saknat träningen, det kom ju en julhandel på 3 månader i vägen som gjorde det helt omöjligt att få tid över till träning.

Januari är alltid lika bra försäljning som julhandeln för oss och har alltid varit, lika mycket order men på något sätt inte lika stressande, så nu har jag tagit tag i träningen igen. Med en vansinnig träningsvärk som resultat förutom att man känner sig piggare och sundare.

20140116-083303.jpg

Här är mina nya teammates, ett gäng härliga tjejer som jag tränade med för tredje gången idag. Från vänster: Sophie , Tina , jag, Jaana och Elen.

Ja, imorgon är en ny dag (med träningsvärk 🙂 och full fart, jag skulle verkligen behöva åka ut till Formexmässan imorgon. Får lite panik över att de ändrat dagarna till onsdag-lördag istället för torsdag-söndag. Passar bra för en del, mindre bra för andra kan jag tänka mig. För min egen del passar det verkligen skitdåligt för att visa i ord hur sur jag blir. Det blir definitivt färre inköp på mässan för min del eftersom det blir en dag mindre på mässan. Får istället försöka hitta en till mässa utomlands och åka iväg på förutom det jag redan har planerat in framöver, men jag känner att jag har nog ett litet gap på vissa inköp.

Passar istället på att beställa hem massor av annat roligt som jag hittat och som ligger i pajpen för att tas tag i. Det kommer bli en såå fantastiskt härlig vår!

var-DSC_0403

Här kommer en härlig vårig bild från mässan förra fredagen i Köpenhamn. Visst längtar vi!

 

 

 

Dela gärna: