Wiieeee! Hipp hipp hurra för Kevin idag som fyller 14 idag! Ojojoj vad åren går! Som alla föräldrar minns man det som det var igår barnen föddes… Men vilka härliga år vi fått uppleva med denna underbara lilla man. Kan inte smälta att han är fjorton nu.

Och det var när Kevin var i stort sett nyfödd (ja iallafall 4 månader) som jag startade inreda.com – så i år fyller även inreda.com 14 år! Bägge födelsedagarna känns helt omtumlande faktiskt!

 

 

Och apropå det, du är alltid varmt välkommen hit!

Vi har öppet måndag-fredag 830-1630 om du hellre vill handla på plats på vårt lager!

Vi har kunder här varje dag och vi älskar att träffa er ❤

Vi är ofta här mycket längre än så både vardagar o helger, så ring, chatta eller maila och fråga om dagens öppettider. Chatten finns överst i webbshoppen.

Adressen är inreda.com Tryffelslingan 12, Lidingö

 

Imorse var det grått och tråkigt så vad passade bättre än en snygg kaffestund på jobbet. Bricka från Tine K Home, vita keramikmuggar från Tine K Home med namnet Deli och de rosa underbara plastglasen från Rice.

Happy Lights och sittdynor från Tine K Home finns på lager.

 

Igår hade vi besök av Tanja Fylking och Helene Boman-Scheer som shoppade loss totalt. De skulle bara fika och kika lite och gick härifrån med stora shoppingpåsarna! 🙂

 

Satte ihop en vit Happy Lights snowball 35 bollars. Det var lite pyssel men efter de första två bollarna hade man fått in snitsen. Trycka ner glödlampan in i bollen samtidigt som man vrider den så det spricker upp ett hål och “dra lampan ut” igen fast den låses istället mot insidan av bollen. Smart och väldigt enkelt när man väl kom på snitsen. Boll nr 2 såg ut som en ihjältrampad innebandyboll och jag skratta så jag nästan dog men det var lätt att fixa till. 🙂

Just nu hänger ljusslingan i hörnet på mitt kontorsrum och där trivs den väldigt bra

Fick en superhärlig bild från min syster som köpt urnorna i plast från Rice, här i färgen mint och en small. Visst blev det färgglatt och somrigt!

 

För några dagar sen så fick jag besök av Eva på Rice som kom med present. Ååhhh så glad jag blev! Charlottes nya bok HAPPY HOME. En helt fantastiskt inspirerande fin bok. Så roligt att hålla den i sin hand. Det var inte länge sen jag satt i Charlottes kök hos henne i Odense, Danmark och kikade igenom utkastet på boken. En galet inspirerande bok och vi ska lägga beställning på den så ni kan köpa den hos oss. Den finns på engelska och danska men vi köper den nog bara på engelska. Önskar ni något annat så säg till! (finns tyvärr inte på svenska)

Ha en fin fredag och låt solen lysa på alla!

Dela gärna: