I fredags hade jag den stora äran att fylla år. 45 år.

En “stor” ålder. Låter väldigt vuxet. Har känt mig som 40 de sista 4-5 åren och när någon frågar hur gammal jag är så får jag alltid tänka efter för jag håller på att svara 40 men får hejda mig och så står jag o räknar nästan högt och kommer fram till rätt siffra. Jag skrattar varje gång, åren fastnar liksom inte, det är nästan lite oviktigt. Hihi så tokigt.

 

Vid lunchtid kom underbara Christina Melin för att lunchshoppa och kika på tapeter. Och sötaste hade med sig en flaska gott till mig i present! Vilken underbar överraskning!

Vid 3-tiden så överraskade min fina familj mig med tårta, presenter och blommor. Jag hade verkligen inte anat någonting så jag blev superöverraskad! Mysigt att sitta ett jättegäng på jobbet 🙂

Tack tack tack min underbara familj för födelsedagsfirandet! Och tack alla fina underbara vänner, kunder och leverantörer som har grattat mig hela dagen! Man blir helt rörd och lycklig över hur många det är som tänker på en och sänder iväg en hälsning via sms, tel, mail, instagram och facebook både min privata och inredas. Tack från hela mitt hjärta, ni gjorde alla min dag till en väldigt speciell dag!! 🙂

Så nu är jag alltså närmare 50 än 40.

40 + kanske man säger så slipper man hålla ordning på åren. För man är ju aldrig äldre än man känner sig. 🙂

Dela gärna: