Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här och att det pågått så länge…. Men så här har det sett ut i vår entre på jobbet under alla år vi ha suttit där (4 år) och jag har inte riktigt koll på vems det är heller.

Man skyndar sig förbi in till oss. Och lite skämmigt när det kommer kunder till oss som ska hämta sina varor. Gröna supergamla och slitna solstolar och omaka plastväxter. Jag har tänkt tanken så många gånger att man borde göra något men det har verkligen inte funnits tid.

 

Men i helgen fick jag äntligen ändan ur och tog tag i det. Fick nämligen lite halvpanik när jag kom att tänka på att vi skulle ha öppet för lagerbutik. Och min fengshui-utbildade lillasyster är på mig titt som tätt att sååå där får det bara inte se ut. 🙂  Så jag drog till IKEA för att köpa någon typ av bänk istället.

Bänkarna jag siktat in mig på var verkligen inte rätt eller bra. Men jag hittade istället Bjursta bänkar och köpte 2 st svarta bänkar, 2 gröna växter och nya krukor. Bjurstabänkarna är utgående ur sortimentet och låg på 499 kr/styck istället för 899 kr. Perfekt! Åkte till jobbet och började skruva ihop dem. Kände inte riktigt för att krypa runt på golvet och skruva, lite risk för att jag får ont i svanskotan igen, blev glad när jag hittade bockarna 🙂

Sådärja! Jag såg hela tiden framför mig att det skulle vara 5-6 st randiga Tine K Home sittdynor på bänkarna.

Mycket mer välkomnande eller hur?!

Men sen började jag vela. Kom ju på att vi har de fantastiskt fina Shepherd Home sittdynor i fårskinn. Var inte det finare??? I lite olika nyanser. Jill Stone Grafit och Jill Stone Svart, vadderade och lite tjockare.

Som passar väldigt bra med sina runda former och smälter bra in och matchar prickigt och meleratmässigt med golvet. Eller hur!?

Så nu vet jag varken ut eller in.. haha så typiskt! Så nu är det bara svarta bänkar tills jag bestämt mig 🙂

Väggarna. Gult är inte min favoritfärg och jag gillar inte väggarna alls. Fick jag bestämma vilka färger väggarna skulle ha så skulle jag välja ljusgrått. Visst hade det varit snyggt och fräscht med vitt men just här vore det väldigt opraktiskt. Det kommer en hel del leveranser till oss 😉 och de är ju oftast inte så rena kartonger eller pallar då de har varit ute på vägarna och färdats långt. Ljusgrått tror jag på i vår entre.

Men vilka sittdynor gillar ni bäst och tycker passar? Tine K randiga sittdynor eller Shepherd Home fårskinn?

Dela gärna: