Hemma i ett av hörnen i vardagsrummet har jag en av mina favoritlampor: Catarina Larssons Nightfly Medium.  Den är vit och jag har alltid älskat den sen jag såg den första gången. Den ger ett härligt sken eftersom varje blomma rör sig när det fläktar, så ljuset spelar snyggt på väggen.

Vi har en rolig liten manick hemma, vet inte om jag kan förklara men bilder säger mer än tusen ord heter det ju… Vi har ett litet lamp-fjärrkontroll-belysningsset.  Glödlampan ser ut som en vanlig glödlampa men består av massa lysdioder inuti och man kan välja mellan 256 färger , ja du läste rätt.. tvåhundrafemtiosex färger!..  Lågenergi såklart och drar typ 1 watt bara. 

Det blir läckert och man kan ändra färg enkelt. En magisk liten pryl. Helt onödig egentligen. Men så roligt att man kan ändra färg efter humör eller tillfälle . Just nu i denna stund är den lila, såklart, och när det är mörkt ute är det sååå himla fint och jag bara myyser när jag ser färgen.

 

Dela gärna: