Åhh idag fick jag tag på mina favoritblommor! Anemoner!! Kände mig som ett barn som skuttade glatt omkring i blomsterhandeln. Underbart – nu får jag lite vårkänsla hemma! Så här fint är det på köksbordet nu!
Svarta väggen skymtar i bakgrunden. På den vita väggen som skymtar lite, där ska tapeten sitta! Sen önskar jag mig svarta Tolix-stolar mer än någonting annat. Kan liksom inte släppa tanken på dom. Tidlöst vackra. Kärlek. Och ett nytt köksbord vill jag gärna ha. Men jag har aldrig ägt ett köksbord jag tyckt om, så där riktigt jättemycket – jag har aldrig hittat DET rätta bordet! Hopplöst. Eller inte. Jaja det löser sig. Väntar jag bara så dyker det upp till slut.

Jag är så himla glad i de fina bordstabletterna från Rice

Och tulpaner blev det också påfyllning på idag

mmm jag vet,… det är ganska tydligt vilken min favoritfärg är. Kan inte hjälpas, jag är helt hopplöst förälskad i allt lila.

Dela gärna: