För några år sen så köpte jag in Anna Grapes posters första gången. De är så himla söta, lekfulla, lite tänkvärda och sådär härligt tokiga så man fnissar till lite. 🙂

Nu väntar jag in en ny leverans från Anna som kommer om några dagar och redan nu ligger de uppe i webbshoppen om du vill kika in på Anna Grape hos inreda.com. Jag ser fram emot det, man får en fin o varm känsla i magen och ett litet “ååhhh..!” sipprar ur en när man plockar och packar order med hennes fina prints.

Alla posters kommer i A3-format, tryckt på 250 g matt papper. Illustrationer signerade Anna Grape. Snyggt att rama in eller hänga på klämmor.

 

slightlystrange5

Här är en nyhet vi inte haft tidigare! Helt fantastiskt fin och med ett bra budskap! The world can be amazing when you´re slightly strange.

ifeelpretty4

Jag älskar denna! I feel pretty today. Visst är den underbar!

hipsterowl-4

Hipster owl

gullsvol1

Species of Gulls vol 1 – Yogaull, Monoclegull, Octogull och Kawaiigull.

gullsvol2

Species of gulls vol 2 – Batgull, Geniegull, Fakegull och Fishgull.

rosauggla3

Rosa uggla

stalldigpahan

Ställ dig på händerna

rosauggla4

Rosa Uggla

borjadagen4

Börja dagen

speciesofgulls

Några av er minns säkert den här fina bilden hemifrån Emma (attvaranågonsfru) när hon renoverade sin hall för 2 år sen med Ferm Living Harlequin-tapeten och tavlorna Species of gulls vol 1 & vol 2 från Anna Grape åkte upp.

speciesofgulls-2

Alltså jag ser verkligen framför mig hur Anna måste ha suttit och fnissat ihjäl sig när hon kom på alla sköna gulls!!

 

 

 

annagrape-vem

 

Vem är Anna Grape?

“Jag som driver A Grape Design heter Anna Grape och är illustratör och formgivare. Jag bor i Norrtälje, norr om Stockholm med min pojkvän och lilla hund Pepsi. Mina illustrationer är ofta väldigt färgglada och lekfulla, och jag tycker om när det är mycket detaljer! Jag älskar djur, och särskilt hundar, så det blir ofta inspiration till det jag gör. Annars är det mode, musik och nästan vad som helst som kan få mig att vilja sätta mig ner och illustrera!

Teknikerna jag använder mig av är både tusch, där jag ofta färglägger illustrationen digitalt efteråt, och ibland jobbar jag helt digitalt, med olika inscannande akvarelltexturer som ger en skön handgjort/digital känsla i illustrationerna. “

annagrape-adobe

Tidigare i år, i april 2014, så mottog Anna pris som vinnare i Adobe Nordic New Creative Talent Award 2014.

Wow, stort grattis Anna!!! Vilken utmärkelse!! Här kan du läsa mer om detta på cap & design 

 

Här hittar du Anna Grape hos inreda.com
Anna har @agrapedesign på instagram om du vill följa henne

Dela gärna: