Måndag morgon och tillbaka till jobbet! På förmiddagen väntade vi besök från Annika Duckmark och hennes son Justin. Annika lämnade leverans av de nya Ocky-tröjorna. Justin är ett litet charmtroll och en riktig sötnöt!

 

 

Jag, Justin och Annika. Han fick 2 förpackningar med Tröstisar och naturligtvis så ville han prova dem på en gång!

Supernöjd och söt gosar han med Blåbert! De är så mjuka och sköna och är som ett gosedjur på ytan. På Annikas blogg kan du nu tävla om 10 förpackningar Tröstisar. Här hittar du tävlingen!

Efter lunch åkte jag hem och jobbade hemifrån för att vara runt omkring med barnen. De har ju fullt upp men skönt ändå att vara där, fika lite och hinna prata.

På kvällen åkte vi tillbaka till jobbet, barnen hängde med. Jobbade några timmar och det blev ganska sent. Det räddade vår fina kund Anki och dottern Elin som kunde komma och akutköpa en resväska. Gillar du också Oililys resväskor så har vi några kvar på rean!

Vid 21 när jag kom hem så bestämde vi (jag och grannen Manjula) oss för att ta en powerwalk. Det var ljust när vi gick, när vi kom hem 1 mil senare så var det såå mörkt i skogarna. Men här är en bild från Elfvik och vattnet bakom. Så fina vägar att gå på så man blir så lycklig över att Lidingö är en ö och vatten finns så nära.

Dela gärna: