Tisdag och idag var det Carolines födelsedag! Hipp hurra för Caroline idag!

Började dagen med blommor till födelsedagsbarnet. Hihi ni skulle se vårt kontor nu, det ser ut som en blomsterhandel. Massa blommor från stylingen som hittat hem igen och så Susannes födelsedagsblommor från i måndags och nu Caroline. Det är som lite sommar inne hos oss 🙂

Såg på förra bilden att Soffan skymtade i bakgrunden och så här ser det ut nu i hörnet på vårt kontor. Så himla mysigt! Alla kuddar från Tine K Home, snygga rådjurshuvuden, inramad poster Oh my Deer butterflies A2 från I Love Design, inramad insektsposter Gräsgrön Guldbagge från Liljebergs, tavla Bones of glass från House Doctor och överst ett färgglatt vykort från House Doctor.

Pling plong. Leverans 3 pall House Doctor. Dagens att göra lista kastades snabbt om och uppackning av House Doctor prioriteras.

 

Caroline tittar nyfiket på följesedeln, vad har vi fått för fint?

Packade upp julpynt från House Doctor och vi dog så smått. Sååå fina! Jag sprang in och fotade dom på studs och la upp på Instagram. Insåg snabbt att jag hade inte fel… 🙂 Ojjjj så många som gillade dom!!

Här Ornament i set om 3: heart, star och peace.

Blev genast bekymrad, hur kunde jag BARA beställa hem 12 set??? Måste ha blivit helt fel i min hjärna. Har ökat på beställningen redan, hoppas det finns kvar 🙂

 

100% Christmas – ornament i keramik med söta djur: ekorre, hjort och fågel. Också i set om 3.

Och söta ugglor i porslin, med lite sandig känsla på ytan. Supersuperfina!  Set om 2 söta ugglor.

Här är lite mer som kommer upp under onsdagen i webbshoppen: termos i svart o vitt med härlig text och en fantastisk sax i fodral! Och en massa annat fint! Här hittar ni nyheterna under dagen!

 

Kl 3, efter att alla leveranser till kunder är packade och posten hämtat alla paket som ska iväg, så var det dags för tårta och fira Caroline!! Grön supergod marsipantårta 🙂 Här på tårtfat från Rice, finns även i rosa.

 

Mmmm mums!!!

 

 

Dela gärna: