En torsdag i början av augusti checkade jag in för en långweekend på Revolverhotel i Visby. Det magiska hotellet mitt i centrala Visby innanför murarna drivs och är designat av min vän Ingela Tanaka.

Ingela har skapat ett helt fantastisk boutiquehotell och jag har aldrig sett något liknande. Heeelt underbart! 7-8 rum alla med helt olika teman och en gemensam innergård. Vilken oas, vilken pärla hon har skapat! Ett designerhotell. Det var en dröm att gå igenom alla miljoner detaljer överallt man upptäcker som är vackert utplacerade och noga utvalda.

Jag åkte till Visby för att vara “förkläde” till min 15-åriga dotter och hennes 2 vänner. De ville så gärna åka ner till Medeltidsveckan i Visby och jag erbjöd mig att ordna allting. Vi åkte tillsammans ner med bil och Gotlandsfärja, bodde på Revolverhotel och åt middagar ihop på stan. De bodde i ett av husen på hotellet, som en egen lägenhet med kök kallad Svenskt Tenn-rummet. Jag bodde i Revolververkstaden. De klädde ut sig i medeltidskläder och var ute på sitt och jag gjorde mitt.

Hur mysig arbetsplats??

Jag jobbade en hel del men fördelen med en webbshop är ju att jag kan ta med mig jobbet överallt, så jag bytte arbetsmiljö helt enkelt. Till en helt underbar miljö! Jobbade några timmar per dag i loungen på innergården och sen stängde jag ner och upptäckte Visby, promenerade, fikade, åt god mat, fotograferade och tog mig till o med ut på löpturer runt muren. Energiboostade helt enkelt.

Tack gode internetgudarna för WIFI! Minns när jag startade inreda.com år 1999 och några år framöver så var det verkligen inte lätt att ta med sig jobbet och kunna koppla upp sig varsomhelst. Det har hänt mycket sen dess och jag är så tacksam för det!

Vi gjorde även lite utflykter tillsammans sista 2 dagarna och körde till Rute Stenugnsbageri, Lergrav, Fårö och raukarna, Blå lagunen, Creperi Tati och Kutens Bensin. Umgicks och hade det supermysigt. En superhelg helt enkelt med 3 fina tjejer!

Ingela Tanaka och jag

Revolverhotel  öppnades för ett år sen och ojj vad jag har hört mycket om det. Har längtat och önskat mig dit länge. Har inte varit i Visby sen jag var 20 år och tältade på Tofta så det blev en perfekt tajming när tjejerna ville ner.

Ingela har jag känt i många år, första gången vi möttes var när Ingela ansvarade för inredningen i Big Brother och jag sponsrade med inredning till Big Brother-huset, det var i början av Big Brother och minns dessvärre inte vilket år men borde vara 2002-2003 kanske. Sen har vi även hunnit med ett samarbete med spons på inredning till en biofilm som heter Tjocktjuven och gick 2006. Hjälp vad åren går : ) Hursomhelst, Ingelas hotell var det självklara valet så jag blev så glad att det fanns 2 lediga rum när jag bokade 3 månader innan.

När vi sågs under helgen så sparkade våra entreprenörshjärnor igång på högvarv och vi har planer för flera roliga projekt framöver som jag ser fram emot.

Gissa om jag blev glad över att se den svarta vattenslangen som vi har på inreda.com. Svart slang, svart väggfäste Classic och mässingmunstycke. Den svarta plattan bakom väggfästet blev väldigt dekorativ och funkar snyggt och funktionellt som stöd mot väggen. Den är egentillverkad av Ingela men jag vill gärna tipsa er om den. Smart!

Bilderna nedan är från de olika rummen och det finns miljoner detaljer att titta på. Rummen heter Revolververkstaden, Svenskt Tenn, Stora villan, Guldrummet, Frida Kahlo, Safari och något till jag nog kommer på snart : ).

Galleriet : Klicka på en bild så ploppar den upp och du kan klicka dig fram och tillbaka genom galleriet på < och > i bilden

PS. Vill du också boka? Ingela hälsar att alla bokningar görs via mail till booking@revolverhotel.se. Och följ henne på instagram @revolverhotel så du inte missar något.

,

Dela gärna: