För några dagar sen var vi iväg till Astrid Lindgrens Barnakut med dotterns fot, hon hade gjort sig illa och efter några dagar åkte vi in och kollade vad det var. Det går alltid så imponerande fort hos dom och inom 10 min hade vi fått prata med sköterska, vidare till nytt väntrum och in och prata med läkare. Så iväg vidare till röntgen för att se vad det var för skada.

Uppe på röntgen så ser jag att de har en av våra jättestora motiv av Wallies, w15300 Whimsical Whale på dörren in till röntgen. Wohoo så himla kul! Vilket påminde mig att Karolinska gjorde några inköp av oss för några år sen. Så roligt att se dem live! Oh ni vet ju hur mycket jag gillar att se bilder “hemma hos våra kunder”. 🙂

 

Vidare in till Röntgenrummet så fanns de tre klättrande trädgrodorna tillsammans med massor av löv. Allt finns i W13425 Tree Frogs

Och utanför i väntrummet sitter alla möjliga bakterier och sjukdomar i jätteformat på väggen. Våra Giant Microber sitter där så fint med en förklarande beskrivning bredvid.

Hjärncell, Matförgiftning, Lunginflammation och Magsjuka

Ont i halsen, Öroninflammation, Hosta och Förkylning

Röda blodkroppar, vita blodkroppar, Körtelfeber, Vattkoppor  – Här hittar du Giant Microber hos inreda.com

 

Inne i hissen hittar vi lite Kamratposten, nostalgi 🙂

 

Rullstol genom korridorerna och hoppa hem vidare på kryckor blev det för Filippa. Inget allvarligare än en belastningsskada. Puh!

Dela gärna: