Återvinning, jag försöker vara bra på det men ibland är det svårt. I år fick jag en mycket praktisk julpresent från en av mina kära leverantörer, de ger alltid lite roliga och kluriga finurliga saker. Den underlättar betydligt i återvinnings-hanterandet här hemma. Den delen av återvinning som handlar om trasiga glödlampor. Det är ett problem här hemma annars. Det ligger glödlampor i lådor, skåp och alla möjliga ställen här hemma. Och man vet inte om de är hela eller på väg till tippen. Hur tänkte jag, varför la jag den där? Sen har vi även små genomskinliga fryspåsar där det ligger lite gamla glödlampor. Bra, de vet jag iallafall är trasiga. Men de hamnar i ett skåp och de kommer jag aldrig ihåg när vi ska till tippen. Så där ligger de kvar i skåpet och skräpar. Länge.

Men nu har vi en fin, och SNYGG, återvinning för Gamla Lampor som står bredvid pappersåtervinningen och petflaskeåtervinningen här hemma i köket. När det är dags för tippen så tar jag bara med mig röret, och tömmer det i rätt behållare. Så smart!

Jag har precis pratat med leverantören och Gamla Lampor kommer till oss ca 18 januari, såå roligt! Det ser vi fram emot! Jag vill gärna höra vad du tycker, tycker du det är en intressant produkt?

Dela gärna: