På Formex förra veckan så köpte jag in höstens nyhet från Lovely Linen. Höstens färg är Aubergine – en vacker mörk lila. En färg som är min absoluta favoritfärg! Jag bara älskar den.

Både jag och min syster som var med mig på Formex tittade på varandra och sa i mun på varandra -“Som mattan!!!”

När jag var 7 år så fick jag en heltäckningsmatta till mitt rum i födelsedagspresent av min älskade mormor och morfar och utan tvekan så valde jag denna färgen. Och den färgen har sen följt mig och varit min bästa favoritfärg sen dess, jag återkommer alltid till den färgen på ett eller annat sätt. Det är en färg som jag mår väldigt bra av. Den ger mig energi. Och är en sån färg jag kan titta på och bara bli alldeles kär i magen, så där så allt bara knyter sig lyckligt och slår volter inuti mig. Så ni kanske förstår att jag blir extra lycklig för årets färg på linnelakanen!

Lila sägs stå för lugn, andlighet, grandiositet, lyx och välstånd.

En perfekt kombo – kanske därför jag får sån grym energi av den : )

Häng med mig på mitt inköp av Lovely Linen på Formex och se bilderna från montern.

DSC_0002-lovellinen

Bord dukat med Aubergine

DSC_0011-lovelylinen

Dubbelsidiga ullkuddarna med linne på baksidan har kommit som en nyhet! Finns i 50×50 och 60×60. Snyggt att komplettera med filten som finns sen tidigare.

DSC_0012-lovelylinen

Mörkgrått och lila – en favorit!

DSC_0998-lovelylinen

Handdukarna finns i gästhanddukar 30×50, handdukar 50×70 och stora handdukar 90×150 som benämns Hamamhanddukar

DSC_0952-lovelylinen

Påslakan 150×210 och massa härliga kuddar och örngott i Aubergine och Grafitgrått. Påslakan finns även för dubbelsäng 240×220

DSC_0956-lovelylinen

Bordsdukat med Aubergineduken och under den skymtar ni Grafitgrå duk. De två kuddarna på bänken är en nyhet som kommer in i oktober. Lite tunnare linne och i underbara dova färger

DSC_0957-lovelylinen

Bordsdukarna finns i 150×250, 150×300 och 150x 380 cm

DSC_0965-lovelylinen

Nya färgerna i kollektionen Misty som kommer i oktober

DSC_0970-lovelylinen

Misty kommer senare

DSC_0978-lovelylinen

DSC_0967-lovelylinen

DSC_0983-lovelylinen

Örngott Aubergine 50×60, kuddfodral 60×60 Grafitgrå och kuddfodral Aubergine 60×60

DSC_0992-lovelylinen

 

DSC_1001-lovelylinen

Linneservetter ligger i 4 pack, här Aubergine, Natur och Grafitgrå

DSC_1004-lovely

Bordsduk Aubergine och grafitgrå servett supersnyggt ihop med grönt porslin

BL0193

LovelyAubergine-Duk

DSC_0006-lovelylinen

Handdukar

DSC_0007-lovelylinen

Hamamhanddukarna på rad

DSC_0010-lovelylinen

Underbara färger och superskönt att sova i linne!

Inget slår känslan av linne. Kardelens linne är i 100% lin och kommer från odlingar i Europa och förädlas helt enligt gamla traditioner för bästa kvalitet.
Linne har 1000-åriga traditioner och är känt för sin slitstyrka – det blir bara vackrare med tiden. Det absorberar vatten 50% bättre än bomull och har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt och sval när du är varm.

Linnet är förtvättat i en specialtvätt och gör det extra mjukt. Går att stryka men får med fördel vara skrynkligt och användas efter Lovely Linens motto “A little wrinkle is a good thing”. Här hittar du linnelakan, linnedukar, linnehanddukar, kuddfodral i linne, påslakan i linne, servetter i linne och örngott i linne

Här hittar du Lovely Linen hos inreda.com

Dela gärna: