..så stannar det inte upp. Nä snarare tvärtom, under helgen så ökar orderingången. Härligt! Jag var in både lördag och även söndag kväll för att få undan lite och komma ikapp, för annars är måndagens pack alla order som kommit in från fredag kl 17 till måndag kl 14.

När jag gick hem strax efter midnatt så snöade det när jag kom ut och eftersom det var mörkt så hade jag inte sett det när jag var inomhus. Kändes helskumt, nästan som jag varit instängd i flera dagar när man kom ut och det var alldeles vitt ute 🙂

Här är söndagens leveranshög. Har säkert det dubbla kvar, om inte mer, så det är bara att sparka igång! Idag blir det även till att försöka få lite ordning på kontoret, vi har för länge sen spridit ut lagret ut i korridorerna för att få plats och idag kommer det ännu fler leveranser.

Idag väntar vi in, vår troligen största leverans från House Doctor hittills. Ska bli sååå roligt att se allt! Det kommer hem många varor som är förbeställda från kunder men även många efterfrågade, gamla favoriter och nyheter. Susanne lägger upp dem allteftersom idag! Håll utkik i webbshoppen under eftermiddagen! Nu på förmiddagen är det de fantastiska necessärerna, tofflorna och smycken från Pipols Bazaar som läggs upp.

Ha en underbar dag,
Annelie

Dela gärna: