Efter en galet hektisk och jobbig dag på jobbet så fick jag tid för lite lyx. På kvällen var det dags för ansiktsbehandling igen hos Kayo på Skintherapy by Kayo. Jag försöker gå var 4:e vecka på kemisk peeling, såå himla bra! Och galet skönt, min enda riktiga tatlugnt-stund varje månad! 90 minuter behandling och massage, jag mår såå bra efteråt. Hon har tagit fram en jättebra behandling för mig och min hy och jag märker verkligen resultat.

Kikar jag på www.bykayo.se och under MD Skincare så är det nog typ en Customized Booster Treatment, total tid med massage 90 min allt som allt. Grym är den och jag är helnöjd! Typ som bubblande champagne och mjukaste sammet känns produkterna som. Du fattar, det kan vi ju inte vara utan 🙂 De här 90 minuterna är bästa energikicken! Och jag blir bara yngre o yngre 😉 Faktum är att jag märker verkligen resultat!

Om ni vill prova på behandling hos Kayo så får ni 10% rabatt om ni hälsar från Inreda! Hon håller till på Sibyllegatan 21 i Stockholm. Gå in på hennes hemsida www.bykayo.se och läs mer, där hittar ni även kontaktuppgifter.
Kayo

Här är fina Kayo, min grymma hudterapeut!

Dela gärna: