Igår fredag hade jag vackra Karolina Christiernsson på besök. Karolina är gift med Björn (Snickar-Björn i Äntligen Hemma) och de har tillsammans märket BCWW Björn Christiernsson Work Wear.  Vi har ju sålt deras tuffa snickarkläder för barn sen förra våren men nu tar vi in lite nya färger och modeller samt att byxorna och kjolarna har en ny kvalitet och är slitstarkare.  Kläderna finns från storlek 86 till 152 och de kommer in till oss i nästa vecka.

BCWWs arbetskläder kännetecknas av samma goda kvalité som arbetskläder för professionella yrkesarbetare men med en gladare färgskala och design som riktar sig lika mycket till tjej som kille. Kläderna är funktionella, tuffa och har en hög hållbarhet när fix och lek kräver hårda tag. Coola finesser, mycket fickor, slitstarka vadderade knän, ställbara midjor och bra reflexer.

Midjebyxor, hängselbyxor, kjolar, hängselkjolar och fleecejackor.  BCWW-sortimentet hittar du här och allt ligger uppe iwebbshoppen.

Rosa, blå och grön

Storlek 86 till 152.

Jag och Karolina. Jag håller i en rosa snickarkjol och Karolina i en blå hängselklänning.

Jag lärde känna Karolina för en 3-4 år sen när vi ställde ut på Äntligen Hemma-mässan i Kista (blogginlägg från mässan). Vi hade montern bredvid Lulu Carter och Karolina jobbade som inredare och dekoratör med henne. Och det är något av det roliga med mässor att man spenderar ju många timmar där och man får ofta fin kontakt med grannarna och hänger inne hos varann.  Och sen har vi följt varann, och jag är så glad att Karolina kontaktade oss när de släppte sitt märke. Nu har Björn och Karolina precis fått sin andra dotter, Saga som bara är 3 veckor gammal.

Gröna färgen är ny!

Hej!

En del av försäljningen går till BRIS. Visst är kläderna fina, så mycket snygga detaljer!

Rosa midjebyxor med vadderade knän. Finns även  i blått och den gröna som ligger under

Plagget för en snickartjej! Dragkedja framtill, midjan ställbar inuti (med resårband och tryckknapp), 2 lösa verktygsfickor (spikfickor) som kan stoppas i framfickorna, 2 bakfickor, hammarhank, tryckt text på baksidans högra neder kant: THE NEW GENERATION OF WORKWEAR.

Fika på semlor och tallrikar från Rice

Snickar-Björn 🙂

 

BCWW-sortimentet hittar du här hittar du här!

 

 

Dela gärna: