Inatt skickade jag ut ett nytt nyhetsbrev (#448) och påminde om sista dagen med 20% rabatt på alla lagervaror. Sen är 3 dagars födelsedagsfest över för 13-åringen! Oj så skoj det har varit, vi har fått så galet mycket order!!!

Redan kl 03 imorse började de första ordrarna komma in och sen har det varit full rulle hela förmiddagen fram tills nu! Av erfarenhet gissar jag på att det är galet strax efter middagstid och fullt tryck ända fram till midnatt.

Anneli Borenz är tillbaka idag efter en vecka i Turkiet med sol och bad. Snacka om att kastas rakt in i verkligheten igen på en av årets-mest-att-göra-dagar! : )

Kommer ni ihåg att vi byggde ut lagret för några månader sen? Jag är så oerhört tacksam för att det gick att lösa så smidigt annars hade vi varit tvungna att flytta. Ser ni mattan? Linjen mellan gula och blå mattan där vita pelaren är, där var en vägg förut och i våras så åkte väggen ner och vi tog över grannens lagerlokal, 100 kvm större. Fantastiskt mycket större yta! Jag är jätteglad för den blå delen! :))

www.inreda.com – 20% rabatt på alla lagervaror några timmar till. Passa på!! Gäller till torsdag 27/9 kl 23.59.

 

Anneli Borenz och Caroline Huss fixar och packar ute på lagret idag. Det är så mycket order så vi går i skift och packar 🙂 Full  rulle! Precis som vi vill ha det!

Och när man har mycket att göra så är det såklart ännu mer att göra, det brukar ju gå hand i hand. Men som tur är så är det bara supertrevligt att träffa Eva, så det klarade vi av galant mitt i röran.

 

Eva Mattsson Rimhagen från Rice på besök för att visa Rice High Winter Collection. Jättemycket fint som kommer in snart, i oktober redan 🙂

Nya motiv på melaminmuggar och melaminskålar

Supersöt mugg i melamin med en uggla!

Silikonformar

Armband i raffia, finns i 3 färger. Läderarmbandet är från Tine K Home och blir bara snyggar ju mer man använder det

Eva med halsband Laugh i lilaglitter. Finns även Play i grönt och Love i rött. Ser dom framför mig som inredningsdetaljer på en vägg eller som dekoration om man nu inte vill ha det som ett coolt halsband 🙂

Caroline Huss, Jag, Susanne Woxén, Eva Mattsson Rimhagen och Maud Björnulfson.

Caroline, Susanne och Maud kikar in för att se att jag gör bra inköp 🙂

Här hittar du Rice i vår webbshop

Dela gärna: