Vackra bestick från Tine K Home

Då Tine och Jacob skulle gifta sig förra sommaren (2011) så satte de en helt egen personlig prägel på interiören. Festen skulle vara i deras hem och trädgård och gå helt i deras stil. Tine började kontakta sina leverantörer för att höra om de kunde hjälpa till att få fram allt vad som behövdes. De hade redan leverantörer till bord, glas mm som finns i deras kollektion…. men saknade bestick.

Besticken de hade i skåpen hemma var inköpta på en marknad i Frankrike för 15 år sen – ett gammalt bestick från ett franskt hotell. Tine sände dem till Indien och fick liknande tillverkade i mässing och därefter försilvrade. De blev nu en helt annan nivå på kvaliteten!

Förutom på bröllopet så har besticken sen använts på mässor och i deras showroom – och efterfrågan blev stor. Nu finns de som en del av Tine K Homes sortiment.

Här hittar du besticken hos oss. Alla med en präglad Tine K Home logga på baksidan av skaftet. Så snyggt!

Tine K Home bestick är ett bestick som håller, är klassiskt och blir snyggare och snyggare med åren.

Bjuder här på lite härliga bilder från deras dukning på bröllopet!

 

Själv är jag heeeelt kär i besticken! Första gången jag åt med dem var hos Tine i deras showroom, så var det kärlek vid första ögonkastet! Förutom att ögat ska gilla det de ser så måste ett bestick vara gott att äta med. Och det är de kan jag lova!

 

 

Matgaffel, matkniv, matsked, dessertgaffel, dessertkniv, dessertsked, tesked, salladsbestick, soppslev och såslev finns i bestick-kollektionen. Visst är det galet snyggt!!!? 

Här hittar ni besticken hos oss

Dela gärna: