Säljes / Bloppis  SÅLT!

Ett furuskåp jag målat i vitt högblankt, tapetserat inuti och bytt ut furuknopparna till 4 st större glasknoppar från Lisbeth Dahl. Baksidans furuplankor är utbytta mot en hel baksida som är tapetserad med Pip Studio Cross Stitch tapet, vit pärlemorbotten, glansig med rosa korsstygnsmönster i tryck av krossad sammet. Jag gillar det jättemycket. Men det passar inte här hemma så skåpet har stått här i några år oanvänt. Dags att göra sig av med det nu!

Ena sidan saknar en halv ruta, finns bild på det längre ner bland bilderna. Den gick sönder i frakten hit och sen har jag inte kommit mig för att fixa den. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ta bort bägge sidornas glaskivor och sätta tyg istället.

Mått:
Höjd 185 cm.
Bredd: 120 cm,  76 cm (framtill)
4 hyllplan och 1 utdragbar låda.

 

 

Hämtas på Lidingö.

Vill du ha med ljusslingan Pion röd/rosa från Watt & Veke så får du den också om du vill (värd 335 kr).

Jag nås på mail annelie @ inreda.com

 

 

Dela gärna: