I tisdags bjöd Annika Duckmark med mig på bokrelease och mingel på Clarion Hotel. Det var Anna Benson som släppte sin tredje bok “A”, en självbiografi. Anna lanserade både sin bok och hade samtidigt utställning av sin nakna konst. Mingel, musik, snittar, champagne, konst och litteratur. En väldigt mysig tisdagskväll!!

Annika Duckmark, Anna Benson och jag

 

 

Jag blev så glad när vi sprang på Tanja Fylking i vimlet också, min vän och leverantör av DogArtist.

Tanja och Annika

Johanna Lind och Annika Duckmark – 2 st supersnygga Fröken Sverigesar. Johanna representerade Sverige år 1993 och Annika 1996.

Johanna bor sen 10 år tillbaka nere på Österlen och driver en inspirations- och inredningsbutik i kombination med inredningsuppdrag och galleri tillsammans med sin man. Butiken heter Kabusa 1021 Designcenter, blir hemskt nyfiken och vill gärna klämma in ett besök hos dom på min turne neråt landet framöver. Lät hur mysigt som helst och my god vilken härlig tjej Johanna är! Härligt sprudlande glad och snabbt till skratt. Förutom butiken så har hon hundra järn i elden 🙂 Johannas blogg hittar du här.

Här blir Annika och Johanna plåtade 🙂

Jag, Annika, Tanja och Tanjas son Figaro 6 år

Galet gott! De här var supergoda! Finncripss med ädelost och fikonmarmelad, mums.

Anna Benson och Annika Duckmark bland Annas tavlor. Utställningen hänger kvar mars-april på Clarion Hotell vid Skanstull. Tror jag 😉 den var tydligen så provocerande så den fick plockas ner på ett annat ställe. Så skynda!

Alla gäster fick ett signerat exemplar av boken A, längtar efter att inom kort få slå mig ner i lugn o ro och läsa!

Efter lanseringen stannade Annika och jag kvar och åt en liten middag och drack vin och tjejsnackade några timmar. Så härlig tisdagkväll! 🙂

 

Det var ju massor med folk där och fina bilder hos finest.se hittar ni här över bokreleasen

Tack Anna för en fin kväll och lycka till med boken och konsten! Och tack Annika för att du tog med mig på en fin kväll!

Dela gärna: