Äntligen var det dags för releaseparty för Linda och Christinas bok – en bok jag hört talas om så länge med allt från de första sms.en för nästan på dagen 1 år sen, i slutet av mars 2013  – “Vi ska ge ut en bok på Norstedts!!!!” Ahhhh wow, deras dröm håller på att gå i uppfyllelse!  Och sen all härlig planering de haft, lånat grejer för att ha med vid styling av bilderna och all fantastisk energi och glädje som sprudlat om dom så fort man pratat boken med dom. Älskar denna energi och lycka!

Och nu mina fina vänner, nu är den här!!! Och vi ska fira det med ett underbart releaseparty med ett dignande dessertbok som från en annan planet! Och boken – boken är så otroligt vacker och är ett måste! “Holy Sweet – Dessertdrottningarnas hemligheter!” Den kommer såklart säljas på inreda.com – och signerade exemplar såklart! Här hittar du boken!

För att göra en lång historia kort så är jag så otroligt stolt över dessa tjejer som har gjort det! För 6 år sen hade jag kontakt med Linda första gången och för 5 år sen bakade hon inreda.com 10-årsjubileumstårta. Högst upp i bloggens header ser ni de cupcakes som Linda bakade till det tillfället för fem år sen. Sen dess har vi träffats, mailats, smsat, facebookat, umgåtts och peppat varandra. Jag saknar mina fredagseftermiddagar på Holy Sweet-butiken något kolossalt, några timmar varje fredag då jag åkte dit och tankade bra energi i en fantastisk miljö med fantastiska tjejer.

Linda jobbar idag som Raw Pastry Chef på Renée Voltaire (så klockrent rätt jobb och ställe för Linda) och de båda bloggar på Elle Mat & Vin så häng med dom där! Alltid väldigt inspirerande inlägg.

Valerie Aflalo och Annelie inreda.com på releasefest hos Holy Sweet - dessertdrottningarna

Valerie och jag åkte dit tillsammans och my god vilket härligt bord med desserter!! Valerie som går i bröllopsplaneringstankar gick igång ordentligt på det här bordet  – och inte konstigt alls, tjejerna ska baka till Valeries bröllop i sommar. Love is in the air!

holy-valeriesbild

holy-89

Naked Cake som jag snappat upp i tidigare blogginlägg hos tjejerna att detta heter. Det nyaste och senaste inom desserter. Typ det nya svarta. Här ser du mer i inlägg om tårttrender 2014 hos Holy Sweet på Elle Mat o Vin.

DSC_0009

Lovely – inga tårtor att bara titta på utan hugg in bara!

holy-DSC_0012

Jag äääälskar Holy Sweets cake pops. Fullständigt förälskad. Och så glad åt att se dom igen 🙂

holy-03

holy-69

holy-25

Kvällens dessertmeny. Ja ni fattar, så gott så man dör lite!

holy-93

holy-2

holy-99

Åhh fick en liten flashback tillbaka till mina fredagar hos Holy Sweet. Såå vansinnigt god! Liten Mini cupcakes med tropisk botten med banan och ananas, vaniljfrosting med gräddfil toppade med kokosflakes.

Jag som har sockerdetoxat sen 2 månader tillbaka, mått så fantastiskt bra av det och inte känner något sötsug alls, men det här unika tillfället måste man ju bara passa på. 🙂 Vem vet när jag får tillfälle igen till Holy Sweets buffebord!! Såå gott! Så mycket mmmmm och man bara blundar och njuter! De där tjejerna, de kan verkligen baka!!!

holy-95

 

holy-boken

Galet vacker bok! Och så glad att bland annat Happy Lights från inreda.com fick äran att vara med, ser ni så vackert Linda och Christina har bakat & stylat och fotograf Isabelle Hesselberg fotat!

holy-28

Holy Sweet specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk och drivs av Christina Kokkalis och Linda Nielsen Wermeling på Östermalm i Stockholm. De träffades för fem år sedan på Matpedagogernas konditorutbildning och startade samtidigt bloggen holysweet.blogspot.se

holy-16

Tjejerna var upp på scen och berättade lite. Christina, Linda och fotograf Isabelle Hesselberg

holy-22

Jag tog såklart med mig en vinst att lottas ut! Tine K Bricka, färgglatt melamin från Rice och  3 st Enjoy Candles ljus. Eftersom det är LED-ljus och batteri så kan de effektfullt stå under cellofanet! Smart va!

Linda och Christina väljer ut en vinnare bland alla som har hashtaggat festen på instagram med #holysweetbookparty

Hoppas vinnaren blir supersuperglad!

holy-07

Jag, Linda, Christina och Valerie

holy-29

Love Love Love

holy-74

Jag, Linda och Valerie. Och hahaha jag dör så kul med de där två i bakgrunden 🙂

holy-30

Goodiebag med massa fint i!

holy-45

Valerie och jag tackar för oss och styr hemåt. En helt fantastiskt magisk kväll, vårvarmt, strålande sol, blå himmel

holy-hem

På väg hem från festen så var vi tvungna att stanna till lite på kajkanten runt husen på Riddarholmen. Men såå magiskt vackert med solen, himlen mot Stadshuset. Naturligtvis åkte Valeries kamera upp, en lyktstolpe var i vägen mitt i bild så det var bara att backa och trixa om lite – allt för konsten 🙂 Hahaha det är så skönt med instagrammande vänner när man är på samma nivå och inte behöver säga så mycket eller ursäkta sig för att man “bara ska skriva lite” eller fota stup i ett, helst 10-20 bilder vid varje tillfälle så man kan välja ut den bästa. 🙂

Tack fantastiska Linda och Christina och Norstedts Förlag för en superlyckad releasefest! Och stort tack för omtanken och omnämnadet i “tacket” i boken, så glad jag blir!!! Love you girls, you rock the world!!!

Instagram:
Linda: @linda_holysweet
Christina: @christina_kokkalis
Holysweet: @holysweet_stockholm
Isabelle (fotografen): @2brides
Valerie: @valerie_aflalo

 

Dela gärna: