Började lördagen på Bosön med ett härligt jobbigt men vansinnigt kul Body Fit Boot Camp-pass som vanligt. Som vanligt en lördag, men det här är ovanligt att jag väljer träning istället för att hänga på låset på Formex! Känns oerhört skönt att jag kommit så långt i min träning att jag inte väljer bort pass. Jag tycker det är sååå roligt att träna! Idag körde vi Metabolic intervall training och vi var nog 10 st som svettades, tränade och peppade fram varann idag.

 

Häpp. Kämpa!

Sen vidare till Formex! Äntligen! Men nu är det tempo tempo som gäller. Normalt brukar jag vara här 4 dagar men den här gången blir det bara 1,5 dag. Utomhus är det iiiskallt, -18 grader men ett fantastiskt soligt och fint väder med blå himmel. Men ändå, jag led med den stackaren som hade fått soppatorsk på Essingeleden i mittfilen och skapade långa köer. Fyy vad kallt och jobbigt!

 

Sprang in till min fina vän Annika Duckmark som i 3 dagar stått i Garda of  Swedens monter. Kikade på alla nya färger, bland annat den fina lila ni ser bakom min axel. Mer kommer senare om alla fina nyheter. Vi säljer ju även Annikas eget märke Ocky hos oss på inreda.com och jag fick tjuvkika på de nya färgerna som kommer. Oohh så snygga! Jag har förresten på mig den nya fina och supersköna Tea Top Silk Fandango Pink från Love Forever som kom hem tidigare i veckan och den hittar du här i vår webbshop

 

Fikahäng i OddColony

 

Jag hann med en trevlig fika med tjejerna på Formelle Design, Milli och Johanna. Två grafiska designers som pluggade ihop, nu bor på 2 olika orter i södra Sverige och driver sitt företag tillsammans. Ser så fram emot leverans av deras fina posters!

Det här är ett typexempel på vad Instagram ger mig (jag älskar instagram för övrigt och finns på @annelie_inredacom). Vi hittade varann via någon annan på Instagram och följer varandra sen en tid tillbaka, vi har mailats och försökt få till det tidigare. Men det var för mycket i julhetsen för mig, så nu tog vi en dejt och träffades när de var uppe och kollade på Formex. Så roligt att ses på riktigt och inte bara via dagliga bilder! 🙂

 

Vidare in på Formex och njuter av härliga produkter, här kakfat i silikon och trä

 

Flaskpropparna finns hos oss och de hittar du här

Silikonburkarna i nya färger

Fina etiketter med lite extra allt på

Maria som gör dessa härliga ljus har jag också haft kontakt med både på mail och facebook länge nu och så roligt att äntligen träffas. Första gången jag fick upp ögonen för dessa var när jag såg ljusen på bloggen Att vara någons fru så det ska Emma ha cred för, så vackra bilder så jag föll pladask! Hos Maria beställde jag hem alla 23 dofter! Kommer inom några veckor! 🙂

Nä hörni, nu måste jag springa iväg och göra mig iordning och hinna få ut så mycket som möjligt i tid på sista Formex-dagen. Ha en härlig dag, följer ni mig på instagram så ser ni mer bilder från dagen 🙂

Dela gärna: