Började dagen tidigt med att sätta mig och jobba undan massa mail, gjorde 2 annonser till tidningar och förberedde för nyhetsbrevet senare ikväll. Tiden sprang iväg och jag insåg att jag skulle inte ha en chans att hinna iväg på träningen så det fick bli hemmaträning. Oh my god så jobbigt det var, bästa passet och utanför öste regnet ned.

Fått ett hemmaträningsprogram från Lee Skinner som jag tränar hos på Body Fit Boot Camp. Jag är inne på 3e årets sommarträning så jag har skrapat ihop några bra hemmaträningspass under åren, här är det som vi fick mailat tidigare i veckan.

Superjobbigt och efteråt undrade jag om jag verkligen skulle hitta energi igen att hinna städa klart och baka till kalaset. Hi hi som tur så tog Robert och Filippa kommandot över tårteriandet så jag fixade städningen.

DSC_0866-fiippa

Filippa fixade tårtan, fylld med chokladpudding och marsansås. Supergod!

DSC_0879-liepappa

Jag och pappa Björn

DSC_0859-fil

Melamintallrikar från Rice med grönt mönster överst, de andra tallrikarna under har alla olika mönster, perfekt på kalas. Brickan Lace turkos och vinglas/dricksglas på fot från Tine K Home.  Winter Primo Kalklitir på köksväggen

DSC_0863-fil

DSC_0877-lie

DSC_0878-filippa

Filippa 14 år firas

2015-07-1814-11-19

Brickan Lace turkos och vinglas/dricksglas på fot från Tine K Home

DSC_0870-pop

Här är en av mina absoluta favoriter. Pop Mango. 100% mango, frusen färsk frukt. Finns även som ananas. Jag åt den första gången på Yoga Girls bokrelease och blev så glad när jag för några veckor sen såg den i frysdisken hos min lokala ICA-handlare. Supergod! Se mer på Popfruits.se

Nuu ska jag fixa nyhetsbrev! Får du dom? om inte och du vill ha, så blir jag jätteglad om du går in på www.inreda.com och lägger in din mailadress så får du dom. Stort tack!