På eftermiddagen igår så var vi ute på Lejondals Slott. Jag och Sophie på Enjoy Candles åkte dit tillsammans, för att planera och förbereda för dekorationen på Rachels (Yoga Girl) bröllop nästa helg. Det är faktiskt första gången slottet öppnar upp för bröllop och privata fester. Fantastiskt vackert, det kommer bli som en dröm!

Slottet ligger ute i Bro och det tog oss lite tid och trix att hitta rätt, tack än en gång gode gud för gps och google maps. 🙂 Men härligt att hinna babbla ikapp med Sophie nu när hon äntligen är i Sverige. Även om vi mailas vid flera gånger i veckan så behöver man ju ses live också 🙂

Sophie är grym på att göra dekorationer med Enjoy Candles till bröllop över hela världen och grymma event så det ska bli så roligt att se detta på nära håll!

 

yoga-DSC_0728-fix

Jag, Rachel och Sophie.

Rachel hittar du på bl a instagram som @yoga_girl

yoga-DSC_0718-fix

yogaDSC_0723-gic

yoga-DSC_0754-fix

yoga-DSC_0757-fix

yoga-DSC_0762-fix

Johanna på Wedding in Sweden, bröllopskoordinatorn, och jag framför Happy Lightsen i färgerna blått och gult. Den här slingan (Sweden) är ju framtagen till Rachels bröllop då det är hennes bröllopsfärger. 🙂

yoga-DSC_0766-fix

yoga-DSC_0719-fix

Vackert tak! Och jag som är så svag för kristallkronor..!!

yoga-DSC_0765-fix

yoga-IMG_8894

Men Wow vilka lokaler att hålla bröllopsfest i 2 dagar i för 170 gäster!

yoga-DSC_0741-fix

yoga_MG_0330

yoga-DSC_0721-fix

Efter några timmar skjutsade jag Sophie till Arlanda för hon skulle vidare. Jag kom hem sen vid 2030, slängde ihop lite mat och sen satte jag mig och fortsatte jobba några timmar till. När man varit iväg några timmar så har man mycket att ta igen 🙂 En webshop vilar aldrig. But I love it!!

Dela gärna: