Förra söndagen var vi på Berns Asiatiska och frossade i deras goda buffé! Ojojoj vad jag åt och oj så proppmätt jag blev 🙂

Jag och min lillasyster firade vår älskade pappa, han fyllde 70 år i somras men en av presenterna han fick var att träffas över en mysig lunch bara vi 3. Det var så väldigt längesen bara vi 3 träffades. Berns är ju en anrik salong som faktiskt firar 150 år i år och jag vet att pappa varit där mycket i sina dagar både på jobb som pressfotograf på tiden det begav sig med en massa fester här! Själv har jag varit här massvis med gånger på olika saker och för  20 år sen festade jag här varje helg. Men oavsett, lokalen i sig är verkligen fantastisk och man tappar lite andan varje gång, som att man känner att man kliver in i svunna tider och massor med folk har varit här under alla åren. Pappa berättade att mamma och pappa firade sin förlovning och åt lunch uppe på balkongen, nu är de ju inte gifta längre men det var ändå kul att få veta lite nostalgi från deras tid tillsammans.

Jag åt ostron för första gången i mitt liv. Ohhh så gott det var!! Jag backade och hämtade hem flera gånger 🙂

Efterrättsbuffén var storslagen med mängder av små smakbitar. Jag fyllde min tallrik och ändå hade jag inte provat hälften ens. Men av det jag åt – vansinnigt gott!

Fina lillasyster Maria!

Här är jag, pappa Björn Persson och Maria i somras på hans 70-årsdag!

Efter maten så var jag så mätt så jag kunde inte sätta mig i bilen utan passade på att röra lite på mig och slank in på Svenskt Tenn. Där var jag och halva Stockholm tror jag.

Alltså, det här med att det är typ 10 grader plus, strålande sol och klarblå himmel i november är ju helt fantastiskt!!

Dela gärna: