Carrara Marble är höstnyhet 2015, nytt mönster på de superpopulära Enjoy Candles. Marble är vita med grå marmorering. Finns i diameter 8 cm med höjd 10, 15 och 20 cm.

3 st LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa ett stämningsfullt flammande sken. De ger ett så verklighetstroget sken så det är inte förrän man tittar ner i dom som man förvånat höjer ögonbrynen när man förstår att det är LED-lampor.

100% äkta vax och luktar och känns som vanliga blockljus men med så många andra fördelar så när du väl börjat med dessa vill du inte gå tillbaka till vanliga blockljus. Alla Enjoy Candles är handgjorda och det ligger många timmars arbete bakom varje ljus.

_MG_5451

Carrara Marble diameter 8 cm, höjd 20 cm. Vackert som ett konstverk.

623-enjoy-DSC_0660-fiux

623-enjoy-DSC_0658-fix

Passar väldigt fint att mixa ihop med andra vita, både Ivory och Nordic white.

Enjoy-2015-08-22120557-fix

Ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan.

Enjoy Candles Nordic White inuti spisen. Blandade Nordic White och Marble ovanpå spisen. Längst fram på bordet de 3 storlekar som finns på Marble. Diameter 8 cm. Höjd 10, 15 och 20 cm.

Enjoy-1-fix

Oerhört vackert och verklighetstroget! Handgjorda ljus av 100% äkta vax med LED-ljus (3st) som ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett vanlig ljus. Lyser upp och skapar stämning både inomhus och utomhus!

_MG_5542-2

Enjoy Candles på Formex

enjoy_MG_5232

Nordic White

623-_MG_4976

Så vackert och stämningsfullt så man dör lite! Och världens bästa ljus. Man kan lämna och gå ifrån, de kan vara på “brandfarliga” platser utan att man behöver vara orolig att det ska börja brinna, de blåses inte ut av vinden, de är miljövänliga och man behöver inte vara orolig för att barnen ska leka med ljusen eftersom de inte kan bränna sig. Sätt den på timer och de sköter sig själva. Lyser i 6 timmar, stänger av sig själv. Sätter igång sig själva kl 17 om du satte igång den första gången kl 17. Plättlätt! Och så otroligt vackert och smart.

Här köper du Enjoy Candles hos inreda.com

Dela gärna: