nu är det dags igen…jag känner att det måste tapetseras här hemma. Jag hade bestämt mig för 2 tapeter som passade perfekt och i slutet av förra veckan så kom det hem 4 st helt sprillans nya tapetböcker från Intrade och Eijffinger. Attans vad snygga tapeter det var med där! Och nu har jag fått huvudbry. Det ska tapetseras i sovrummet och i teverummet på undervåningen. Jag tror det blir denna i teverummet… Jag vill gärna ha svart och lila där, förutom att det är mina favoritfärger, då det är 4 svarta malm-byråer med glasskiva som täcker hela väggen nedtill och en svart tv. Gillar att spajsa upp det med färgglada detaljer och jag har några såna som skulle passa toppenbra där!

Nya tapetboken Iridescence från Intrade innehåller många tapeter med metalliclyster och en hel del som skiftar i nyanser beroende på belysning och kikar man nära så har den här tapeten som horisontella silverstreck i sig.

ja vi får se vilken det blir.. Det finns så många fina att välja på. Resultatet kommer upp här sen. Och jag kommer även lägga upp alla mönster, färger och motiv under Tapeter i webbshoppen

Dela gärna: