Efter några timmar inne hos Tine K Home för inköp av höstens sortiment i deras monter (tidigare inlägg) så bar det iväg med raska steg vidare på mässan för att hinna med så mycket som möjligt. Fördelen med att gå på mässa utanför Sverige är att man inte fastnar i var och varannan monter, jämfört med Formex där man lärt känna så mycket folk under 14 år. Även om det är jättekul och det är en viktig social bit när man har butik, så är det skönt att ibland få strosa runt och kika i lugn o ro.

DesignTrade hade 3 hallar så en dag på mässan när man inte känner så mycket folk räcker gott o väl!

Nedan kommer ett bildsvep med massor av bilder på både sånt som kommer in senare i höst, som jag funderar på att ta in eller som bara inspirerar mig. Många av bilderna från mässan visar jag inte heller för det är produkter som jag vill hålla hemliga tills de kommer hem, så de får ni se senare. 🙂

I utställningen hittade jag mina absoluta favoritglas från Rice

 

Bakform till kaka från Rice, finns både denna Peony och en mindre i rött/gult hemma på lager. De söta flamingo cocktailpinnarna kommer in under hösten igen.

Melaminskedar och muggar från Rice.

Rice vinglas i past

Rice vinglas i plast, tallrikarna kommer in i höst

Efter att ha gått runt och kikat hela dagen så åkte jag tillbaka in till Ströget för att äta middag. Gick till mitt absoluta favoritställe i Köpenhamn – The Royal Smushi Cafe. Det är ett cafe i anknytning till anrika Royal Copenhagen. Stället är så vansinnigt mysigt och maten är galet god. Smushi – är en blandning mellan smörrebröd och sushi.

20121024-000955.jpg

20121024-001053.jpg

Precis när jag kom in på cafeet så började det ösregna och när jag var klar så sken det upp. Märkligt det där! Och skönt, för något paraply hade jag ju inte rest med…! Åkte sen till flygplatsen med tåget och var i god tid på Kastrup.

Jag var mycket nöjd med mässan, jättebra mässa som kändes ny och fräsch! Hoppas utställarna är nöjda och fortsätter vara med på mässan så det blir fler DesignTrade-mässor framöver!

Dela gärna: