Nu är det nästan 3-4 veckor sen jag kom hem från Dubai men jag kom hem med nästan 3.000 bilder (!) och damp ner rakt i stressade julhandeln till första advent så det har inte funnits tid att gå igenom alla bilder. Men nu, i mellandagarna så ska jag nog lyckas beta mig igenom alla 🙂

Vi börjar här. På väg till Dubai. 6 timmars flygresa och jag har lyxen att hamna mittemellan två härliga tjejer. Mia Leonnie, min leverantör och vän som hoppade på utan att tveka när jag frågade, och närmast fönstret Desirée Le Rider som driver en reklambyrå i Skövde. Desirée har jag aldrig träffat förr men så himla mysig tjej, 6 timmar flög snabbt iväg med babbel, skratt och massa entreprenörsprat.

IMG_2902-fix

Firar ledighet med lite bubbel.

IMG_2905-fo

Vi var strax över 70 pers från vår grupp som tog plats i planet Stockholm-Dubai. Vår grupp är “Drömresan till Dubai” med Leila Söderholm och Karin Rosell. Träning, yoga, shopping och lära känna Dubai på Leilas vis. 1 hel vecka i mörkaste november. Jag känner bara Mia i stort sett. Det är ett gäng härliga tjejer med från Lidingö men inte några jag känner egentligen, bara har koll på varandra via gemensamma vänner.
IMG_2900-fix

Supersnygga smycken, Skin Jewellery/Skin Bling! Som engångssmycken men som sitter några dagar. Mia har precis tagit hem dom från fabrik och vi ska fota lite bilder nere i solen för att lansera dessa senare samma vecka på inreda.com. Finns hur mycket snyggt som helst!

IMG_2925-fix

Vid 21-tiden svensk tid, men midnatt Dubai-tid var vi framme. Kittad till max med alla fina Oililyväskor. Den brunrosa är en modell och mönster från första kollektionen Oilily jag tog in år 2004. Fortfarande en stor favorit hos mig. De blå finns i kollektionen nu och heter Travel Lotus Oilily, finns i 3 färger: röd, sand och denna blå

IMG_2927-fix

Efter en evighetslång passkontroll – och stämpel i passet! – så möttes vi upp av Leila Söderholm och Karin Rosell på flygplatsen som sen körde oss till hotellet i 2 bussar. Så himla roligt att träffas! De två har varit nere 2 dagar innan för att reka och fixa allting och man såg verkligen hur de sprudlade och längtade efter oss.

En halvtimmes bussfärd genom Dubai för att ta oss till hotellet. Leila berättade och guidade oss med intressant information.

“För 10 år sen var det öken mellan flygplatsen och dit vi var på väg. Det fanns 3 st skyskrapor och visionen var att inom 10 år skulle det finnas 30 skyskrapor. Idag 10 år senare finns det ÖVER 100 skyskrapor, så det har byggts upp väldigt snabbt.

Det går en stor rak motorväg genom hela Dubai till Abu Dhabi. Den vägen byggdes av en shejk för att ta sig fram genom öknen mellan emiraterna. Det finns 8 st emirater (länder) som gick ihop och bildade Förenade Arabemiraten. Abu Dhabi är huvudemiraten, men varje emirat bestämmer själv.”

Leila berättade en hel del mer och alldeles lagom värt att veta.

IMG_2929-fix

Framme på hotellet, klockan ä 04 Dubai-tid och vi ska upp o träna om 3 timmar.  Oj…!

IMG_2931-fix

IMG_2940-fix

Mias och mitt rum

IMG_2942-fix

IMG_2943-fix

IMG_2938-fix

När vi blir visade rummet så säger han att vi “har en liten balkong” och visar oss en 200 kvm stor terrass med pool och allt. Vad som är litet för oss är inte litet i Dubai. Så kan man sammanfatt det lite… 🙂

Dela gärna: