[30 november 2014, Drömresan till Dubai, dag 5]

Hjälp, det närmar sig hemresa, vi åker visserligen sent inatt, kl 02 Dubai-tid. De här dagarna har gått så fort, vi har haft fullspäckat schema men ändå mycket tid till annat däremellan. Det känns därför som vi har hunnit med så kolossalt mycket och lärt känna Dubai!! Mycket finns kvar att se, det känns ändå skönt att åka hem med den känslan för jag vill definitivt komma tillbaka och göra allt jag inte hunnit med.

Vi var 70 personer som åkte ner på resan. Jag kände i stort sett ingen innan, bara Mia som jag åkte med. Men när vi väl möttes upp på Arlanda så kände jag igen en hel del personer som jag tränade med på olika Boot Camps hemma på Lidingö. Otroligt roligt faktiskt att hamna tillsammans nere i Dubai och träna tillsammans och umgås. Vi var nog ett 20-tal från Lidingö kanske och sen var det från hela Sverige. Jättekul!

2014-11-30-05.17

2014-11-30-05.1711

Sista Yogapasset på stranden. Åhh vad jag kommer sakna det här! Min yogamatta kommer vara full av Dubai-sand när jag kommer hem men det är ändå inte samma sak 🙂

DSC_0442-systerP

Dagens planer var att packa ihop rummet och alla saker och sen tillbringa några timmar utomhus på vår fina terrass och fotografera produkter till webbshoppen.

Syster P hade skänkt smycken till Leilas utlottning i början av veckan och jag lovade Leila att ta några fina bilder. Syster P är två stycken svenska tjejer som gör fantastiska smycken, kommer ni till Power Day 7/2 som Leila anordnar så får ni träffa både inreda.com och  Syster P och våra mini popupshops 🙂

DSC_0493-systerp

2014-11-30-07.591123

2014-11-30-07.50

DSC_0462-systerp-byleonnie

Smyckeskrinet stog på dagens agenda att fota till webbshoppen. By Leonnie exklusiv förvaring och där ibland massa snygga smyckeskrin är Mias produkter, så vansinnigt snygga. By Leonnies förvaring och smyckeskrin hittar du här på inreda.com

DSC_0477-systerp

 

2014-11-30-07.59

DSC_0472-systerp

DSC_0467-systerp-byleonnie

DSC_0463-systerp-byleonnie

Smyckeskrin i färgen Champagne och storlek small passar perfekt för ett antal smycken. Jag har alltid med mig ett sånt här i resväskan när jag reser på mina jobbresor och mässor, fyllt med de smycken jag vill använda när jag är borta. Ordning och reda och man vet var man har allt. Och så snyggt!

2014-11-30-10-backyard

DSC_0572-backyard

Lite senare slöt även Malin, Gunilla och Anna upp som Mia smyckade med nyheten Skin Jewellery. Hemma pågick Attitiude-mässan där Skin Jewellery visades av Backyard Studios och gjorde megasuccé. Här nere skulle produkterna fotas och jag skulle lansera dem på inreda.com dagen efter när vi kom hem.

2014-11-30-10.11894

DSC_0561-backyard

DSC_0919-backyard

DSC_0022-kapad-2

Vinterns hetaste smycken glimrar direkt på huden.

Effekten är otrolig, minsta detalj syns och så många kommer spontant fram, beundrar och frågar vad det är. Dessutom ligger alla värden helt rätt i tiden, då de är giftfria, eko-vänliga och kostar några kronor styck. Superkul att få erbjuda ett totalt nytänk kring accessoarer där ingen look blir den andra lik då de går att kombinera och placera i oändliga kombinationer.

Backyard Studios Skin Jewellery är vattentåliga, giftfria, eko-vänliga och håller upp till 3-4 dagar beroende på skötsel och omständigheter

DSC_0058-fix-backyard

DSC_0810-by

DSC_0895-fixbactjard

Skin Bling från Backyard Studios

2014-11-30-07.46

DSC_0896-fix

Inne på vårt rum på Mias sida om sängen såg det ut så här 🙂 Smyckeskrin Large i färgen Metallic, Rund smyckeskrin medium i champagne och small i champagne. By Leonnie smyckeskrin och förvaring

2014-11-30-14.0119

Efter flera timmars fotograferande tog vi en promenad ner till Dubai Marina och Dubai Marina Mall.

2014-11-30--backyard

Vi hann inte så mycket, vi hann sätta oss ner och ta en kaffe på Starbucks och fånga lite wifi-uppkoppling innan vi snabbt insåg att det brakat loss ordentligt med intresse på Skin Jewellery och alla ville handla så det var bara snabbt pinna iväg tillbaka till hotellet och börja jobba med bilder och texter för att lägga upp nyheterna.

Lite panik att hitta rätta bilderna snabbt – välja ut och bearbeta dem – av nästan 800 st som jag tog bara på den fotograferingen. 🙂

2014-11-30-148901

2014-11-30-13.599

2014-11-30-15.2700

På hotellet satte vi oss i foajen för att samla ihop oss lite och gå igenom alla bilder. Pepparkakshusen hade plockats fram…! Och julgranen.

2014-11-30-15.28

2014-11-26-00.54

2014-11-30-17.45123

Vi gick in på hotellets restaurang och satte oss för att skriva texterna istället.

2014-11-30-17.46-11

2014-11-30-17-2

Det blev afrikanskt på menyn. Otroligt gott det vi åt! Vi sitter i lugn o ro i några timmar inne på restaurangen och lägger upp Backyard Studios Skin Jewellery. Wohoo jag hann innan vi går offline wifi och landar igen imorgon bitti hemma 🙂

En perfekt arbetsdag på andra sidan jorden!

 

2014-11-30-17.431056

Mitt i allt ser jag Peter Jöbacks instagraminlägg om Första Advent – och det blir helt kaos i huvudet. Här sitter man mitt i öknen och svettas och samtidigt svämmar instagram över idag med alla Första Advent pyntningar överallt. Knasig känsla! Men wow!! Så glad jag blev över bilden! 🙂 Enjoy Candles och Arbrå Pepparkakor från inreda.com

habtoor-dua

Vi är på väg att lämna detta paradis. Vilken vecka vi har haft! Helt magiskt underbart och jag är så lycklig att jag kom iväg på denna resa! Att få möjlighet att vara lite ledig, jag har varit alldeles för dålig tidigare på att ta ledigt det inser jag ju. Och jag LOVAR att det kommer inte dröja 13 år till min nästa semestervecka.

Jag har träffat så mycket härliga människor. Jag har sett så mycket overkliga saker, det går inte att beskriva förrän man själv är i Dubai, allt är bara SÅ MYCKET i Dubai.

Vårt hotell Habtoor Grand Resort Beach Spa var även det en pärla med strandläge på Jumeirah Beach där solstolar, kameler och skyskrapor samsas om sandkornen. Bara en sån sak.

Och tänk alla träningstillfällen jag har fått vara med om! Så mycket rolig träning, så mycket energi och så mycket glädje. Leila och Gunnar har öst över sin härliga energi på oss och vi har gett allt och peppat varann till max i värmen.

Jag har fått lära mig att Yoga är helt underbart och trots att det är kontrasterna mot den träning jag gillar så har jag lärt mig att älska känslan som jag får av Yogan. Karin har vuxit något kolossalt för mig under denna veckan. Och jag fattar. Jag fattar vad yoga handlar om. Det var nog min största utmaning innan jag åkte ner.

Men när man går all-in så här på en träningsresa så har man verkligen tillfälle att leva sig in i det på ett helt annat sätt än hemma i den vanliga stressiga vardagen.

2014-11-30-flygplats

Fina underbaraste Leila Söderholm och Karin Rosell. Så glad att er dröm om Drömresan till Dubai blev av – vilken fantastisk resa!

2014-11-30-22.4212354

Klockan är 02 på natten och ett fint tal och avtackning och kramkalas från oss alla ordnades upp så fint av Inge Forchhammer.

2014-11-30-22.42-11

2014-11-30-22.42

2014-11-30-22.43

Åhh fina!!!

 

2014-12-02-01.31

Om du är sugen att åka med nästa resa så går den redan nu i mars 2015. In och läs mer på Leilas sida www.lifebyleila.se och Karins sida www.skalkariket.se

 

2014-12-02-06.39

 

Och jag ska faktiskt iväg på en yogahelg till Karin i Skövde på Skalkariket. Vill du veta mer så kontakta Karin eller in på hennes sida Skalkariket.se. Det finns även en i april.

 

2014-11-25-fix

Mia pimpad och snygg i Skin Jewellery på väg hem till Sverige.

_tack

Shoppade med mig Malin Berghagens Yoga bok, världens mysigaste och snyggaste Yogabyxor och en hoodiekofta från Santa Ni. Karin har det i sitt sortiment på Skalkariket. Mina armar är smyckade med Skin Jewellery och vanliga “juveler” och det fina armbandet på min högerarm var en gåva från Karin när vi åkte hem från Dubai. Det kikar jag på varje dag och blir påmind om Dubai och Yogan.

Det är några veckor sen vi kom hem från Dubai och ni har nu genom 10 inlägg (oj..!) fått följa med på en suveränt härlig resa vi gjort. Jag ska definitivt åka igen. Jag har redan bokat mig för november 2015. För er som undrar om det går mycket pengar och är dyrt. Jag tycker inte det. Resan går på 13.900 kr och då ingår allt ni ser här ovan på reseinfon från Leila. Middagar tillkom och lunch. Men varje middag gick på 500 kr när vi åt i grupp och jag hann ju inte göra av med några pengar på shopping! Jag var där för att träna och hämta energi. Mitt liv är fyllt av shopping annars. Eller snarare inköp och försäljning och alla mina kunders shopping av mig så jag kopplade bort allt sånt. Jag växlade in 3000 svenska kronor på Arlanda när vi åkte och jag kom hem med sedlar så jag har inte ens gjort av med 3000 svenska på en vecka.

Så jag måste ju åka igen för att göra av med mina sedlar eller hur 😉

Tack än en gång alla fina vänner och vackra människor jag mött på resan, ni gjorde verkligen min resa fantastisk!!

(Det här är det 10:e inlägget från Drömresan i Dubai, vill du se mer/alla inlägg så föreslår jag att du klickar här för att komma till start ifall du kom direkt in på det här inlägget. Puss!)

Dela gärna: