Mässan Showcase Ireland, tredje året som vi besöker mässan. Vi är några butiker och företag som blir inbjudna som gäster. Mässan i sig är liten men jag hittar alltid några guldkorn varje år bland montrarna och i år hittade jag ett fantastiskt samarbete framöver som jag är jättelycklig för! jag visar inte några bilder om detta här utan det visar jag senare i februari när allt kommer in!

Här kommer lite bilder från Dublin, kameran är alltid med mig! Man kan ju missa något annars…


Hotellet

Solen skiner i Dublin, blå himmel, härligt grönt gräs, 10 plusgrader – VÅR!!
En dag för shopping och inspiration hinns med också!

Min absoluta favoritaffär – AVOCA.  Kanske inte så konstigt egentligen, för jag känner mig riktigt hemma där för många av de märken vi har finns även hos Avoca så det känns som man går hos sig själv plus lite till som man inte sett. Men jag gillar verkligen atmosfären i butiken och jag kan gå omkring där huuuur länge som helst. De har hela huset, 4 våningar, härliga prång, vrår och halvplan överallt. I källarplan så ligger delikatessavdelning och takeaway-food, sen 3 våningar med inredningsprylar och sen överst mitt favoritcafé.  Familjen Pratt har 9 affärer och 11 restauranger. Imponerande! Denna butik jag brukar besöka ligger på Suffolk Street. Check it out when you´re in Dublin!


Känner mig hemma bland allt Rice


…och lite svenskar hittade jag också: Torpatoffeln – Swedish Clogs. Favoritfärgen! Metallicturkos, snyggt till bruna ben. Även om de känns väääldigt långt borta. Bruna ben alltså.

Den godaste sallad jag nånsin ätit!!! Blue cheese, rostade pecannötter, soltorkade tomater, balsamico och konserverde päronklyftor – varma, och som nästan smälter i munnen. Oslagbart mumsigt! 

Avoca café

Mycket tegel och ofta färgglada fasader till butikerna i bottenplan. 

Till o med soptunnorna är färgglada

Cafet vid The Conran Shop


Fikastund på Starbucks

Många har palmer utanför sina hem på Irland…

Hem till Stockholm och 10 minusgrader. Burr! åhhhh så härligt det var
att få känna lite solstrålar på sig, få kisa med ögonen o slippa vantarna några dagar!

Dela gärna: