I tisdags var jag på en fantastiskt inspirerande nätverkskväll! Annika Duckmark drog ihop ett gäng tjejer för en härlig blogg och entreprenörsträff som hon arrangerade i samarbete med Vapiano Skrapan. Det blev en helkväll med god mat, vinprovning och massor av härliga skratt, fantastiska inspirerande tjejer och deras historier.

Det vi hade gemensamt var att vi alla kände Annika och är egenföretagare eller bloggare. Annika kände att vi alla kan ha något gemensamt och bra att lära känna varann. Sen var det upp till oss själva att hitta samarbeten, connections och gemensamma punkter privat eller jobbmässigt. Jag älskar att nätverka och lära känna nytt folk så det kändes jättespännande. Vi var 9 st från i stort helt olika branscher.

Alla tjejer fick dessutom en låång stund på sig att berätta om sig själva och sitt entreprenörsskap.  Tanken var möjligen att vi skulle ha en kortare presentation på några minuter. Jag var först ut och jag är verkligen inte den som tar plats och pratar inför grupp. Men när det kommer till mitt företag så har man ju berättat historien några gånger och efter 14 år som e-handlare i bagaget med samma företag så tog orden aldrig slut. Jag tror att det snarare blev 20 minuter eller mer istället för 2 minuter. Och alla fortsatte i samma anda. Tänk er 9 fantastiska och driftiga tjejers historia, alla i olika branscher och fokus.

Alla hade otroligt inspirerande och givande historier och jag är så glad över att jag fick möjligheten att lära känna dessa fantastiska tjejer på ett mycket personligt sätt! Ett fantastiskt härligt upplägg på kvällen!

 

Annika och jag på väg in med tunnelbanan från Ropsten, som två glada packåsnor i rusningstid 🙂 Hennes 10 goodiebags och mina 10 ankor och extra överraskning tog upp lite sittplats 🙂

Ankorna är vattenkannorfrån Rice som vi har i webbshoppen, de åkte snart ner i varsin goodiebag

Goodiebagsen utplacerade

Till fördrink Martini Bianco och tilltugg i glasburkarna: oliver, parmesan och något jag missade smaka på.

Jag var lite orolig kvällen innan, hur ska jag kunna fota massor..?! men hur kunde jag tänka tanken…. 🙂 På middag med 10 st bloggare så är telefonen med hela tiden. Här checkar alla in sig och instagrammar upp sig mot sina följare. Skönt, alla i synk och jag känner mig hemma 🙂

Ett helt gäng underbara fantastiskt duktiga entreprenörer!

Fr v: ANNIKA DUCKMARK – Driver företaget Alice & Prinsen AB, egna varumärket Ocky samt bloggen Annika Duckmark. KERSTIN ÖHMAN – Ägare eventbolaget BSC Business Service Club, event och konferens till företag. ANNELIE NIEHOFFbloggen Niehoff och teamleader på Living & Room. CECILIE ÖSTVIK – grundare av brandsforkids.se samt på gång med uppstart av utomhusreklamföretag. ANNELIE PERSSON – grundare och driver Inreda.com. LOTTA BERG GRAY – Se & Hör vimmelreporter som driver populära bloggen Vimmelmamman. PETRA GHAFFAPOUR – Grundare och driver Barnkompetens.se. KIN HERMANSSON – Snart färdigutbildad friskvårdsterapeut samt bloggen Kins Blogg. KAROLINE LIND – Grundare och driver LindStore.se – Hållbart mode samt butiken Lind på Karlavägen 36, Stockholm

Finaste Annika hälsar alla välkomna

Linda Nordlund, Annika Duckmark, Lotta Berg Gray och jag

Kin Hermansson och Karolin Lind

Linda inledde med en inspirerande berättelse om Vapianos häftiga resa med framgångsrika konceptet Fresh Casual Dining.  Idag har de öppnat sin 4.e restaurang i Stockholm. Förutom Stockholm så finns Vapiano även i Malmö och ute i stora vida världen kryllar det av dom från Dubai till Brasilien.  Den absolut första restaurangen öppnade i Hamburg 2002.

Vapiano Skrapan är nyöppnad sen någon månad tillbaka, 1200 kvm restaurang med 330 sittplatser. Fräscht, ljust och nordiska färger.

Vinprovning

Vinprovning, 2 vita och 2 röda

Lyssnar, lär, luktar och smakar

Kin och Annika

Här är vinerna vi provade!

Cecilie Östvik, Lotta Berg Gray och jag

Förrätterna, vi tog in 2 av varje förrätt och delade laget runt. Vansinnigt gott!

Man hämtar maten själv på Vapiano i olika köer.  Jag och Kerstin beställde samma typ av mat och bakom oss ser ni Lotta, Kin och Cecilie i pastakön

Vackra Kin berättar om sitt kommande företagande.

 

Kin fixar desserten

Latte och en galet god mascarpone, kan även rekommendera pannacottan som var minst lika galet god!

Lotta Berg Gray, Kin Hermansson och jag

Hela gänget i Ocky-mössor, Annika Duckmarks eget märke. Mössorna är otroligt mjuka och sömlösa, stretchen perfekt så den sitter där den ska och åker varken upp eller ner på huvudet.

 

Innehållet i goodiebagen: Ockymössa från Annika, de finns hos inreda.com och i 4 färger (rosa, svart, grå och turkos) samt i 4 storlekar (1-4), Twinner dammsugarmunstycke sponsrat av Tomas Brolin, Doftljus från butiken Aces på Lidingö och vattenkannan och muffinsformarna från inreda.com.

Bilden norpad från Annika Duckmark. Själv lyckades jag lägga bort mössan och min mobilladdare i Lottas påse, alla påsar såg ju likadana ut och jag bara babblade vidare i tron att jag lagt den i min påse, så min var inte komplett när jag kom hem 🙂

6 timmar fullkomligen flög iväg och jag njöt varenda sekund!! Tusen tusen tack Annika Duckmark för att du fixat så förstklassigt bra! Och stort stort tack Linda Nordlund på Vapiano. Och tusen tusen tack alla härliga tjejer som gjorde kvällen till en toppkväll!

Dela gärna: