För några veckor sen målade jag mitt kontorsrum på jobbet i färgen Basalt Primo, så här snyggt blev det! Under förra helgens photoshoot i shoproomet så hanns det med att flytta in massa olika set ups framför denna väggen till exempel. Just nu står en vit ikeasoffa där i väntan på att den ska sättas ut på Blocket, men det var superkul att se alla förändringar på rummet när möbler o annat byttes ut. Hur det blev visar jag senare.

Basalt Primo Kalklitir på väggen, Tove Frank print 50×70 cm Seashell and Feather

2016-02-03--elce

3 st kuddfodral från ELCE Stockholm som nu ligger uppe som nyheter: mönster Beirut i färgen Stone, Istanbul i färgen Stone och längst till höger Beirut i färgen Plum.

2016-02-03-elce-tovefrank-basaltprimo

Istanbul Stone och Beirut Stone i soffan

DSC_0520-elce

Vacker stol inne på mitt kontor, arvegods, och här med Elce kuddarna

DSC_0523-shoproom

Det börjar närma sig helg och öppet i shoproomet. Den här veckan har jag öppet lördag och söndag kl 12-15. Hoppas du har möjlighet att komma förbi. Adress: Tryffelslingan 12 Lidingö. Här kan du läsa mer om Shoproomet

2016-01-09-17.17

Shoproomet som i söndags “firade” 1 månad exakt sen jag öppnade! Jösses, vart försvann den här månaden? Det går fort när man har kul : )

2016-01-30115022-loveseat

Tine K Home fåtölj 120 cm bred modell Loveseat här i tyg JazWhite. Kudde Odd Molly Home och långhårig fårskinnspläd från Grönländskt får 1850 kr

DSC_0567-shoproom-isabelle

I lördags hade jag besök av stylist Isabelle Olander som var där med sitt team och plåtade i shoproomet. Superkul att hänga med bakom kulisserna. Av respekt för hennes jobb så vill jag såklart inte avslöja några bilder på det dom plåtat men så fort det kommit ut i tidningarna så lovar jag att ge er en version av dagen från min kamera

2016-01-30-13

Fotograf Lanna Olsson in action

DSC_0518-shoproom

I söndags var shoproomet öppet och det trillade in kunder hela tiden. Min vän författaren Anne Liljeroth kom förbi och shoppade loss på en massa fint, tack söta ni för att ni kom förbi. Anne har jag lärt känna via vårt gemensamma nätverk 4 good Business Network 1. Hon tog med sig sin härliga vän Ebba.

DSC_0521-evalotta

Fina vännen Eva-lotta Almkvist kom förbi. Tänk att det är 15 år sen vi satt på en parkbänk ute på dagisgården, pratade och lärde känna varandra medans vi väntade när våra små 1,5-åringar skolades in på dagis och blev lämnade själva första gångerna. Naaaww, tänk  att de varit så små våra tonåringar..

2015-12-22-lottagray

Underbara vännen Lotta Berg Gray (vimmelmamman) var förbi andra gången sen jag öppnade. Lotta har precis flyttat in i en ny lägenhet och håller på att inreda den.

2016-02-01-sannaosanja

I förrgår var Sanna Zacke och Sania Hedengren förbi och rekade. Och imorgon torsdag kommer de och plåtar för ett reportage Expressen Leva & Bo och det pågår hela dagen i shoproomet. Ska bli suuuperkul! Smyger nog ut från mitt kontor och sätter mig som fluga på väggen och tar in all härlig energi som sprudlar om dessa två underbara tjejer!

 

inreda.com – webbshop, alltid öppet, snabba leveranser. En av Sveriges äldsta webbshoppar! I år firar vi 17 år sen jag öppnade inreda.com!

Inreda.com Shoproom – som ett showroom fast du kan shoppa med dig det som finns här. Jag har öppet ca 2 dagar i veckan och tiderna visas varje vecka i webbshoppen. Kommande vecka är det öppet lördag 6/2 kl 12-15 och söndag 7/2 kl 12-15. I shoproomet visas utvalda delar av webbshoppens sortiment men du hittar även unika produkter som vi inte har i webbshoppen. Du kan även handla fler möbler än de som finns i webbshoppen och naturligtvis möjligheten till att provsitta och klämma & känna på allt. Ett besök i shoproomet här på Lidingö är helt enkelt ett måste. : )

Dela gärna: