Nu har jag precis fått upp alla vackra textilier i webbshoppen från ELCE STOCKHOLM.

ELCE grundades 2011 av Tiina Wilén, som med en passion för resor och hotell hittar inspiration under besök i nya städer, arkitektur och kultur. Alla kollektioner är kända för sin orädda mix av färger och sofistikerade mönster med ursprung världen över!

“Vi har samlat inspiration från våra resor och varje kollektion är döpt efter en av våra favorit platser. Vår vision om ett hem är en plats fylld av glädje och vackra mönster delad med familj och vänner. Men ur min viktiga roll som mamma kommer öven en förståelse och en önskan att tillgodose behovet av bra kvalite och hållbarhet för familjelivet” säger Tiina.

ELCES design är klassisk men uppdaterad i härliga färger för att passa i deras och alla andras hem och stilar. De älskar hur grafiska mönster skapar harmoni och vittnar om attityd på samma gång. De utgår ifrån det enkla, där klassiskt rena linjer och symmetri skapar balans i inredning men de brinner för att samtidigt mixa mönster för en personlig känsla. För känslan av ditt unika hem.

Första gången jag träffade Tiina var på mässan i Paris. Jag och Helena Aro hade precis kommit dit och tog våra första kliv när vi hör en röst prata med oss på svenska. Tiina var där för inspiration och gick runt som besökare och så lustigt att vi ska springa på varann på denna enorma mässa med tiotusentals kvadratmeter yta.

Tiina och Helena kände varann sen tidigare och jag fick ett ansikte på ett instagramkonto som jag följde och hon följde mig. Superkul! Sen har vi försökt få till en dejt på hemmaplan för att göra inköp men fick inte till det. Förrän nu – nu äntligen har vi ELCE-sortimentet hos oss!

Kollektioner med namn som härrör från resor världen över: Shanghai, Moscow, Santorini, Palm Springs, Athens, Singapore, Mumbai och Kuala Lumpur. Se så snyggt!

IMG_1554-51

inredning_industriell_lampa_svart_vitt_elce_stockholm_kuddar_hemma_hos_henrick_eriksson_kr_ks_stuga_inredare

navy-elce

_MG_0205

blacks_1

gront0125

ELCE-black-and-white-cushions-1

ELCE-Athens-Shanghai-Moscow-grey-light-greige-black-coral

ELCE-Athens-grey-Moscow-black-

ELCE-black-and-white-cushions-5

ELCE-blanket_cushions_black_grey_turq01

ELCE-blanket-Moscow-black2

ELCE-blanket-Moscow-french-grey

ELCE-black-and-white-cushions-4

ELCE-blanket_cushions_black_grey_turq04

ELCE-green-yellow-cushions-1

ELCE-pink-coral-textiles

Moscow-light-grey

Moscow-Athens-black-white-grey

CUSHIONS-1

SANTORINI-CUSHION-COVER-GOLD-6

PALM-SPRINGS-CUSHION-CELADON-1

BLUE-MAUVE-GREYS

CUSHIONS-2

towel_PS_AT_greywhite02
Förutom kuddar så finns kökshanddukar och grytlappar i samma kollektioner.

towel_AT_grey02AQUAS-AND-GREYS

towel_AT_grey02

towel_SI_turquoise02

Visst är det snyggt!

ELCE STOCKHOLM är det självklara valet för den stilmedvetna inredningsintresserade kunden som letar efter sofistikerat med en modern och California chic twist!

Här hittar du ELCE Stockholm hos inreda.com

Dela gärna: