Söndag och riktigt skönt härligt väder! Jag satt inne och jobbade med bilder, svarade på massa mail och förberedde för ett nyhetsbrev som ska gå inatt.

Jag gick ut och klippte ner häcken för att råda bot på rastlöshet och dåligt samvete över en vildvuxen skenande häck. Känna lite varma solstrålar var verkligen lockande, gud så härligt!

Annelie-bella-snake-2

Slinks sandalerna är supersköna, den här kombon är svart sula med Bella Snake överdel.

2015-08-09-1621

Resten av familjen åkte iväg på bio och såg Minionerna men eftersom vi var på bio igår hela familjen så kände jag att det fick räcka för min del. Jag såg framemot att ta en lång cykeltur och se vart vägarna bär mig. Utan mål, bara cykla runt och se allt från cykelsadeln istället för genom bilrutan.

2015-08-09-1623

Det är nu 2,5 vecka sen jag bröt lilltån på höger fot. Nu är svullnaden nästan helt borta och den ser ok ut. Men det finns inte en chans att jag kan ha på mig en sko på foten. Gör så inibängen ont i tån då när det trycker mot tån.

Man får vara glad att man gör sig illa sommartid så man kan gå med sandaler och flipflops. Att cykla funkar perfekt med en bruten tå så det var superskönt att få cykla sig svettig och få upp pulsen.

DSC_0945-lo

Alla vägar bär till Stureplan

DSC_0935-lo

DSC_0934-lo

DSC_0929-lo

Jag trampar över Lidingöbron mot Stockholm. Eller Gamla Lidingöbron heter den egentligen.

DSC_0936-lo

DSC_0939-lo

DSC_0942-lo

Vände i Ropsten o cyklade tillbaka över bron och vidare.

DSC_0950-lo

DSC_0949-lo

Jag förstår om besökare på Lidingö blir förvirrade när det står Linköpings Universitet på Carl Malmsten utefter stora leden på Lidingö. Förvirrande för oss också.

DSC_0952-lo

DSC_0960-lo

 

DSC_0969-lo

Fortsatte förbi Baggeby, Bodal, Larsberg och sen ner till Dalénum för att kolla på nya husen eller nya stadsdelen snarare. Så vackert det var där! Även om det var mycket som inte var klart ännu och fortfarande byggarbetsplats.

DSC_0993-lo

Slog mig ner på en gräsmatta vid sjön och vilade en stund.

2015-08-04-1149

Förbi Kyrkviken på väg hem

2015-08-04-1148

DSC_0004-lo

17 km senare var jag hemma igen. Vilken härlig dag! Vilken frihet det är att cykla. Det har varit så trist väder hela sommaren fram tills för 10 dagar sen så jag har inte velat cykla i år.

Nu vill man verkligen att solen och värmen ska stanna hela augusti ut och bli en så fantastisk september det bara går att få!

DSC_0005-lo

Fasadsiffrorna i svart akryl kommer från inreda.com. Det är nu nästan 5 år sen jag köpte dom och de är fortfarande superfina och har verkligen tålt vind och väder med allt från smällkalla vintrar och förra sommaren som var superhet och solen brände jämt kändes det som.

Dela gärna: