Efter Formexmässan i fredags så drog Terece Almering på Love Forever ihop ett tjejgäng för lite fredagsmys. Både Terece och jag älskar Strandbryggan så det blir oftast ett lätt val att välja ställe 🙂

Jag, Terece och Anna-Lena åkte direkt från mässan och My, Ankie och Tanja mötte upp oss på Strandbryggan. Kvällen var en sån där riktigt varm o skön sommarkväll så det kändes som lite sommarlyx på övertid nästan, trots att det är mitten av augusti men de senaste kvällarna har det ju börjat blivit kallare.

 

Lite Bodvár of Sweden startade kvällen

Söta fina underbara My! Jag träffade My redan på torsdagens visningar men nu hann vi prata desto mer. Vilken mysig tjej! 25 år och driver två företag, My´s blommor på Öland och jobbar dessutom varannan vecka i Holland, en sån tjej som har huuuundra järn i elden! Hon startade sitt första företag när hon var 18.

Om några veckor så är hon en av 3 tjejer som är med i Ensam mamma söker, nyfiken såklart hur det har gått eftersom det har spelats in i somras men My tiger som muren så vi får bänka oss framför teven sen 🙂

Härliga Anna-Lena Norberg har precis börjat som säljare hos Terece på Love Forever. Det här var hennes andra mässa på lika många veckor, så det var rivstart för henne. Den fina ponchon hon har på sig är från våren 2014-kollektionen. Armband och ringen likaså.

Härliga Helene Jansson som är en av ägarna till Strandbryggan Sea Club. Helene och Lena var ju hos Tanja på tjejfesten i höstas, underbara tjejer! Helene kom och bjöd oss på äppelshot nånting.

My, Anna-Lena, Terece, jag och Tanja

Ankie Bagger, My Martens och Anna-Lena Norberg

Tonfisksalladen är verkligen att rekommendera, så galet god och en favorit varje gång!

Tanja och Terece

Vi hade det såå mysigt, så det blev sent och mörkret la sig utanför medans vi satt gott o mysigt under infravärmen.

Love Forevers hemsida
Love Forever hos inreda.com
My Martens blogg
Tanja Fylkings blogg

 

Dela gärna: