På väg in till stan i ett somrigt Stockholm, vilket härligt väder det bjussas på! Efter jobbet var det dags att träffa Eva, det var några månaders sen sist vi träffades. Eva har varit min säljare och Sverigekontakt på Rice sen 2005. Då åkte jag ner till Formland i Danmark på mässa, hittade några saker i en monter jag ville ha men när jag hörde att minimiorder var 8 000 sek så kände jag att det var alldeles för mycket för några förvaringslådor jag ville köpa in. Jag lämnade mitt visitkort och någon vecka senare så ringde Eva. Hon hade precis blivit svensk agent för Rice och fått mitt visitkort, jag vill minnas jag var hennes första kund hon ringde till 🙂 Vi bestämde möte och hon kom ut till mig med världens härligaste katalog och massa prover och visade upp från Rice. Hahaha ja jag hade ju inga som helst problem att beställa för över 8 000 sek om man säger så 🙂 Det här var 8 år sen och med åren har vi hittat på sååå mycket roligt ihop och hon har blivit en fin vän.

Får skjuts av Robert i ett somrigt Stockholm

Taverna Brillo – har två ingångar, Humlegårdsgatan och Sturegatan och naturligtvis vet man inte var den andra står och väntar 🙂 Förutom restaurangen så är det 4 barer, ost, charkuteri, pizza, bröd och bageri, kaffe & glassbar. Öppet från 07-02, så man kan äta dagens alla måltider här… 😉

Fina härliga vackra Eva, alltid lika glad!

Vi träffades tidigt, redan vid 1730 och det var nästan bara vi där. Men inom en timme så var det smockat sen. Vi hade mycket att prata om så tiden flög som vanligt iväg i härligt sällskap! Eva slutade tyvärr på Rice i maj och lämnade inredningsvärlden för att jobba med bilar. Va. Ja precis?!!?? Jag var nog lika chockad jag när hon ringde o berättade att hon skulle sluta 🙂 Men som tur är – vi fortsätter och träffas som vänner.

En supergod fisk vars namn jag har svårt att komma ihåg så jag tjuvkikade på menyn i efterhand. Grillad Dourade med lime och aioli. Jag valde bort pommesfritten och fick en smarrig sallad till istället. Haha nä inte det gröna ovanpå fisken. Lite mer sallad än så 😉

Förutom restaurangen så har de även kaffe och glassbar

Blusen är från Love Forever. En top som jag älskade men tyvärr så gjorde inte butikerna det tillräckligt mycket så den kom aldrig i produktion, så jag fick provet i present av underbara Terece på Love Forever! Byxorna Snakepants är också från Love Forever och de finns ute i butik nu. De är guldskimrande och jag älskar dom. Tror det är de första ljusa byxor jag ägt någonsin 🙂

Efter middagen tog vi en promenad genom stan. Så mysigt, riktig sommarstämning, med värme och ljust och uteserveringarna överallt var fullsatta. Stockholm är verkligen underbart när det är fint väder!

Taverna Brillos hemsida

 

Dela gärna: