Idag fick vi hem vårens nyheter på mönster av de superpopulära Enjoy Candles. Batteriljus med Led-lampor, smarta med timer och med ett otroligt vackert och verklighetstroget sken. Mångas favoriter och man tröttnar aldrig på dom!

Nu finns det även Nordic White med Distressed yta. Den ytan är lite ruggad i jämförelse med den som heter Smooth som är mjuk och soft. Nordic White finns i 5 storlekar och alla finns på lager nu.

Jag älskar ju när leveranserna dyker upp och man får rota runt i bildarkivet och jobba med bilderna som jag tog vid inköpet, som de här vid Formex i januari. Här hittar du Enjoy Candles hos inreda.com

DSC_0391-enjoy

Zebra Black och Athens Grey

Handgjorda ljus av 100% äkta vax med LED-ljus (3st) som ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett vanlig ljus. Lyser upp och skapar stämning både inomhus och utomhus !

Ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Enjoy Candles har en unik patenterad teknologi som gör att de står ut från andra LED ljus.

3 st LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa ett stämningsfullt flammande sken. Till skillnad från andra eldfria ljus på marknaden kräver Enjoy candles endast två AA batterier (batterier medföljer ej). LED lamporna har 10 års garanti och brinntid på 100.000 timmar!! 2 st AA batterier räcker 450 timmar.

 

DSC_0387-enjoy

Quatrefoil som även återfinns i samma mönster på ELCE Stockholms kuddar.  Till höger Moss Distressed.

DSC_0382-enjoy

Zebranyheten i färgen Navy och Quatrefoil till höger

DSC_0384-enjoy

Metallic Rose Gold

DSC_0395-formexJan15

Vackra kuddar i olika mönster från ELCE Stockholm, högst upp Moss Distressed Enjoy Candles.

DSC_0396-enjoy-elcejpg

Härlig mix av fina mönster! Ljus Zebra i svart och i navy, Metallic Antique Silver och necessärer från ELCE.

606-Timer_base-Multi-Vietnam-

Med timer funktionen på undersidan, har du möjlighet att bestämma en tid varje dag när ljuset tänder sig och släcker sig själv, och du behöver endast byta batterierna fyra gånger per år! Du tjänar snabbt in kostnaden för dessa ljus om man jämför med vad det kostar att köpa blockljus med eldlåga som snabbt brinner upp!

Med timerfunktionen så stängs ljuset av efter 4, 5 resp 6 timmar. Sätter du på det kl 18 på 6 H och Timer så släcks ljuset kl 24. Nästa dag kl 18 startar det igen för att släckas kl 24 etc. Vill du inte ha det på timer så använder du ON/OFF knapparna.

Här hittar du Enjoy Candles hos inreda.com

Dela gärna: