För några veckor sen när jag var väg på inköp hos Rice i Danmark så spenderade vi 2 dagar med inköp, besök, fest och till o med lite shopping och mysiga promenader i Odense.

Vi var 5 svenska butiker som hängde ihop och slussades runt så där härligt på äventyr som om vi var på charterresa. Här är några av oss utanför Riceterian på väg in: Charlotte som driver Slättarps Gård i Skåne, Eva Watson som driver Watson Mat Fik och butik, Kristina som jobbar på Slättarps och Christophe med Udda Tina.

Några av oss har träffats tidigare på liknande event hos Rice och några träffade jag för första gången. Superkul! Att träffa likasinnade är verkligen en härlig del när man är iväg på inköpsturné. Mycket prat och diskussioner, tips och man ger varann inspiration och nya idéer.

 

DSC_0837-r

Just be awesome!

Riceterian är ny sen några månader tillbaka och ligger i Odense. Riceteria är kafé, mat, shopping och färgglad vardagsmagi. En färgsprakande shop i kombination med en härlig cafémiljö.

Här hängde vi båda dagarna. Startade dag 1 med god lunch här och förmiddagsfika dag 2

DSC_0875-rterian

Man kan strosa runt hur länge som helst och bara titta på allt fint. Mycket av det Rice som finns hittar du såklart även hos inreda.com

2015-05-20-1302rice

Underbara Charlotte som äger Rice. En stor inspiration i mitt liv, jag träffade henne första gången för 10 år sen när jag började med Rice. Charlotte är en helt fantastisk människa med ett stort hjärta och sån fantastisk kärlek för det hon skapar.

DSC_0840-r

DSC_0853-rice

DSC_0864-reda

Så mycket gott!

DSC_0868-rde

Du kan såklart handla Rice sortiment.

DSC_0872-rc

DSC_0857-rc

DSC_0886-rec

Och fika, hänga med fina vänner och må bra.

DSC_0893-1

DSC_0891-rec

Snygga togo-muggar!

DSC_0894-rce

DSC_0847-rce

Charlotta, Eva, Charlotte och jag.

Vill du besöka Riceterian så ligger den på gatan Magelös 1 i Odense, ett stenkast från Odense C.

Dela gärna: