På Övents Lidingö igår och företaget Cleansing Days som för kvällen bjöd på rawfoodmiddag och cleansejuicer. Energiboost deluxe med underbara människor, härliga presentationer av alla deltagare, smarrig middag & ett mysigt tillfälle att höra mer om Cleansing Days och testa deras fantastiska juicer! Så inspirerande att höra om Cissi och Linas resa med sitt företag och få testa allt, så gott! Även raw”kladdkakan” på svarta bönor var to die for. Tack Anna och Ulrika på Övents för att ni fixar så bra! <3
Här är lite bilder från själva provsmakningen <3

Igår var jag på mitt första Övent även om jag hängt här i gruppen mer än ett år, vilket superhärligt gäng ni är! Tack för en energiboost deluxe av underbara människor, härliga presentationer, smarrig middag och ett mysigt tillfälle att höra mer om Cleansing Days samt testa deras fantastiska juicer! Så inspirerande att höra om Cissi och Linas resa att starta upp. Härligt tjejer!
Jag älskar gröna juicer och ser fram emot att cleansa 3 dagar nästa vecka. Och den där raw”kladdkakan” gjord på svarta bönor, jag dör så god den var! <3 Här kommer lite bilder från själva provsmakningen.

 

 

Och den här raw”kladdkakan” gjord på svarta bönor, jag dör så god den var!

Cissi, jag och Lina

Dela gärna: