Igår på vår fredagsfika på jobbet så var det färgglatt på fikabordet med massa godsaker på. Som tur var så var jag proppmätt av en väldigt sen lunch strax innan så jag var inte det minsta sugen – och lyckades hålla fingrarna borta men pimplade extra mycket kaffe istället : )

Melamintallrikarna från Rice är verkligen perfekta till fikabröd och bulllängder. De finns i många olika motiv och extra kul tycker jag det är att köpa flera olika motiv, bara 1 av varje. Det kommer 6 st nya motiv varje halvår så köper man bara 1 av varje motiv så får man snart en härlig samling med olika mönster och färger på alla. Perfekt när man har kalas och mingel hemma och alla har sin egen tallrik utan att tappa bort den 🙂

 

När man går runt ute på lagret och kikar på hyllorna så dör man en smula när man ser all härlig färg som Rice har, så jag kan inte låta bli att visa lite bilder från min lilla rundvandring 🙂

 

Muggar i melamin från Rice

Muffins och bullformar

Slickepottar i massor av härliga färger. Slickepott i silikon med löstagbart träskaft

Muggarna och skedarna i melamin älskar jag, så goda att dricka ur och äta med.

Små burkar för små hemligheter. Eller ketchup, socker eller bär på en picknick. Eller huvudvärkspiller i handväskan. Små burkar i set om 8 st i blandade färger.

Äggkoppar i keramik och avlång tallrik i melamin

I soffan på mitt kontorsrum: oemotståndliga turkosa pläden med broderier i härliga färger finns även i rosa, från Rice såklart. Kuddarna i soffan från Tine K och tapeten på mitt arbetsrum, den lila underbara är från Intrade och heter Petits Fours 397071

I andra änden av mitt arbetsrum ser det ut som ett bombnedslag. Ska försöka städa undan och slänga massa gammalt “oj-varför-har-jag-sparat-vadå-bra-att-ha-?” och hinna med och skruva ihop en ikeamöbel som ska stå i Roberts arbetsrum innan det blir dags för att åka hem och kolla på Mello ikväll!

 

Dela gärna: