Jag blir så glad varje gång jag får bilder från mina kunder för det är ett gott betyg att de är nöjda! Jag får ofta bilder på fasadsiffror och fasadbokstäverna och det är så roligt eftersom inte ett hus ser ut som något annat. Man blir så inspirerad av dessa bilder och jag tycker det är så roligt att dela med mig.

Här är hemma hos Familjen Wilmén i Färjestaden som har fasadsiffra 6 i svart. Färgen heter pianosvart och materialet är akryl. Storleken de valt är 40 cm och typsnittet Gracilt.

Se så snyggt!

 

IMG_5616

IMG_5614

IMG_5621

IMG_5619

Siffrorna och bokstäverna levereras med distanser så dekommer ut några centimeter från väggen. Här hittar du fasadsiffror och fasadbokstäver hos inreda.com. De tillverkas på beställning i fabrik så leveranstiden är 10-14 dagar.

Tack snälla Wilméns för bilderna!

Dela gärna: