För någon vecka sen fick min lillasysters nyrenoverade hus och tomt äntligen upp en supersnygg Fasadsiffra på fasaden. Det blev en 4 i svart akryl, gracilt typsnitt och 52 cm. Maffig och stor, men huset är så högt så det behövdes något större för att ge intryck och matcha med huset.

Svart akryl är vädertålig och har en blank yta. Den blanka ytan reflekterar himlen så det blir ett fantastiskt skimmer i den. Den sitter med distanser så den kommer ut från väggen och ger därmed ett djup och inte platt pannkaka på husväggen. Snyggt!

Fasadsiffrorna finns som bokstäver och siffror, rakt och gracilt typsnitt, vit eller svart akryl alternativt borstad aluminium. Välj mellan höjd 31, 40, 52 och 68 cm.  Gemener eller versaler.

Tror jag ska leta upp ett kort från några år sen och visa hur huset såg ut innan, för det är sån stor härlig skillnad! : ) Grattis Maria till ett jättebra jobb!! Och väldigt snyggt inomhus också! För att inte tala om alla altaner och härliga uteplatser (3 st!) på baksidan som inte syns här. Har ett inlägg från hennes utekök från i somras på en av altanerna som ni kanske minns jag fotade.

Dela gärna: