Vid det här laget så vet ni troligen redan om att jag fullkomligen älskar att få bilder från våra kunder på produkter och hur det ser ut med det dom köpt från inreda.com hemma hos sig. Fasadsiffror och fasadbokstäver är något som verkligen kan förändra huset. Antingen stora siffror eller skriva husnumret med bokstäver. Här hittar du fasadsiffra och fasadbokstäver inne i webbshoppen.

Jag har fått bilder som jag glatt får dela med mig för att ge andra inspiration.

Hemma hos Caroline Björhed i Källby är det så här snyggt med stora svarta siffror. Hon har valt pianosvarta i typsnitt Rak och storlek 40 cm.

Hemma hos Jessica och Johan i Västerås, står det nu  tolv i aluminium mot en grå fasad – supersnyggt! Färgen på fasadbokstäverna kallas silvermatt borstad aluminium och de har valt typsnitt Gracilt och 31 cm.

Alla fasadsiffror levereras med distanser så de kommer ut från väggen en liten bit. Snyggt och effektfullt med skugga när det är solljus.

Hemma hos Susanne och Peter i Vibble på Gotland syns nu husnumret ett synligt och snyggt placerat! De har valt vita i typsnitt Gracilt och storlek 52 cm. Så snyggt!!!

Hemma hos Erik och Viktoria i Dalsjöfors är det nu så här snygg med en stor tydliga 3a! Viktoria har valt en silvermatt borstad aluminium i gracilt typsnitt och 40 cm. Så stiligt!

Hemma hos Mikael Lidén syns åtta tydligt! Mikael har valt vita bokstäver i rakt typsnitt och 31 cm. Snyggt! Och som matchar med den fina bilen 🙂

 

Vackert hus med tydliga stora fasadsiffror hemma hos Linda Haga i Herrljunga. Linda har valt pianosvarta i rakt typsnitt i storlek 68 cm. Så himla snyggt! Får jag flytta in? 🙂

Snyggt!!

Tack snälla alla härliga kunder för era underbara bilder!  Här hittar du fasadsiffror och fasadbokstäver i webbshoppen.

Dela gärna: