Har fått påfyllning av Tindra rispapperslyktor idag och några nya motiv, bland annat dessa Älgar i 3 pack. Rispapperslyktorna finns i massor av olika mönster men även bokstäver och siffror så du kan skriva egna ord och texter till fester och högtider.

Vik upp påsen så den blir öppen och fyrkantig, tänd ett värmeljus och det är klart!

tindra-DSC_0747-fix

Helt nya för mig och jag hade inga bilder på dom så vad passade bättre än att tända upp lite mysigt i köket en sen torsdagskväll 🙂

tindra-DSC_0746

Mönstret är runt om på alla 4 sidor.

tindra-IMG_6887

Det blir så himla stämningsfullt! Här hittar du Tindra ljuslyktor – många olika att välja på

inadragonfly

Jag har fått en hel del förfrågningar sista tiden om Taklampa Ina Dragonfly från Watt & Veke som vi hade tidigare för några år sen och jag har precis fått besked från Watt & Veke att de finns tillgängliga. Så om ni vill beställa så går det utmärkt nu, de kommer hem inom 1 vecka efter beställning. Den finns i tre färger. Svart med svartmönstrad insida, svart med lilarosa insida och lila med ljusrosa insida. Alla lika vackra!

Risbollar-grupp

Har även fått hem dessa idag: rispappersbollar som är 30 cm i diameter. Går att hänga lampsladd i men passar även snyggt att ha som dom är till festdekorationer med lite snygga sidenband. Pris 30 kr/st och perfekt till kalas, bröllop och dop.

Dela gärna: