Ojojoj vilket packrace jag har kört sista dagarna! Men oj så mycket leveranser jag fått iväg. Ibland blir det så – ALLT kommer hem samtidigt. Förutom att det tar tid att packa upp stora sändningar, blir lite skönt halvkaos och trångt så är det oftast många förbokade kundordrar som ska iväg. Men är det något jag älskar så är det just dessa utmaningar, att snabbt få iväg varorna! Jag vet ju att mina härliga kunder är ivriga, speciellt på Happy Lights i färgen Kandi och Winter som inte funnits tillgängliga sen i oktober. Ja oktober, det är 5 månader sen. Hade 300 kundordrar som väntade och ni anar nog hur många mail och telsamtal per dag mängden väntande order har genererat per dag. Även om jag försökt att delge leveransbesked löpande (minst 7 ggr under denna period för de som väntat längst) men till sluuuut i torsdags och fredags förra veckan kom äntligen leveransen in. På torsdagen kom alla 20 bollars, vilket var 3 pall med varor. På fredagen dundrade det in 32 stora kartonger med alla 35 bollars slingor. Så totalt 55 jättekartonger och för att det inte ska bli trångt så gäller det att få upp alla så fort som möjligt!

happy-feb

Första dagen kom 3 pall med Happy Lights 20 bollar.

happy-feb14

De gällde att packa upp dom snabbt. Jag hade hundratals kunder som väntade på sina förhandsbokade order. Två av färgerna Kandi och Winter har inte funnits sen i oktober så de gällde att få iväg dom snabbt nu när jag äntligen fått hem dom! Det är den beiga bollen i dessa 2 färgkombinationer som har varit slut men nu fanns den äntligen igen! 🙂

happy-feb6

På packbordet på väg till kund. Här en Happy Lights 20 bollars i färgen Rollier som matchar bra med undulat turkos. Undulaterna är såklart konstgjorda men ser så otroligt verkliga ut. Även undulaterna kom hem så de packades också iväg.

happy-feb-4

När jag packat iväg alla 20-slingor så kom en jätteleverans med 35-slingor som tog upp hela entren 🙂

happy-feb15

Det var bara att kasta sig över dessa också.

happy-feb13

För att få plats och packa upp så lyckades jag rensa undan rätt bra efter alla packade order 🙂

happy-feb-3

Men det blev snabbt påfyllt igen av 35-slingorna när de var uppackade och avräknade. Dags för att börja packa, tjohooo oj så jag har längtat efter det här tillfället, att få skicka iväg alla förbokade ordrar på Kandi och Winter men även Christmas Silver och Snowball bland annat.

happy-feb2

happy-feb7

Från vänster uppe: Annelie, Snowball och Christmas Silver.
Från vänster mitten: Kandi, Winter, 4 shades of grey.
Från vänster längst ner: Snowball, Snowball och Coral light grey. Happy Lights finns för alla färgsmaker, det finns många fler färger på länken.

happy-feb12

På packbordet på väg till kund. Happy Lights ljusslinga 35 bollars i färgen Lac Assal tillsammans med färgglad melamin från Rice: skålar, tallrikar och skedar och en Sitting Gnome att sätta i blomkrukan.

happy-feb10

Mitt i allt så kom det hem 400 påsar Kalklitir färg! Tjohoo! Även dem har jag väntat på och många kunder som väntat på några färger som har varit slutsålda sen någon/några veckor.

Vad gillar ni mina små myrgångar att gå på? 🙂 Bakom pelaren så är packbordet så när det är många påsar som ska iväg till kunder så gillar jag att ha dem nära till hands för att packa snabbt.

happy-feb8

Åhh så härligt att få iväg detta! Det krävdes ett nattpass av mig att hinna packa iväg allt detta men jag hann på 24 timmar skrapa ihop det här sen Posten var här senast och hämtade.

annelie-egen

Jag har beställt hem några helt egna färgkombinationer som bara finns på inreda.com och nu kom de första 3. Åh så jag har längtat. Var ju såklart tvungen att sätta ihop dom och se hur de såg ut färdiga och såklart fota dom.

Den här slingan är mina favoritfärger så den fick namnet Annelie. För er som har varit på inreda.com har inte undgått tapeten i mitt rum som är i denna violetta färg och packborden på lagret är alla målade i denna färg. Jag bara älskar denna färg!

annelie-egen-happylights-2

happylights-annelie

Inne på mitt kontor 🙂  Ljusslinga Annelie från Happy Lights, hjorthuvud i aluminium och en inramad A3-poster Oh my Deer butterfly från I love Design.

4shadesofgrey

Här är ytterligare en nyhet som bara finns på inreda.com: 4 shades of grey…och en gnutta svart. En jättevacker slinga i svarta och grå toner.

hp-DSC_0568

Här ligger slingan på den nya Tine K Home brickan

hl-DSC_0567

4shadespabricka

På mitt kontor 🙂

mittkontor

Mysigt!

 

peachful

Och den tredje nya slingan heter Peachful! Så fin och vårig. Den består av färgerna: ivory, peach och coral.

peachful-140227

Här är den tänd och ligger i en Tine K Home vas storlek Large.

peachful-140227-2

På kontoret tillsammans med de vackra Enjoy Candles i Ivory 8 x 20 cm och 8 x 15 cm. Bredvid dom ser ni de sprillans nya Chevron Grey i storlek 8 x 15 cm och 8 x 10 cm. 8 cm är tjockleken på ljuset (diametern) och 10,15 och 20 är höjden. Fantastiska ljus som jag aldrig kan få nog av. I med 2 batterier i varje ljus, ställ dem på timern och de tänds och släcks själva efter 6 timmar. Istället för en veke som på blockljus så är det 3 st ledlampor som är synkade att flimra i otakt. Det ger ett så fantastiskt levande sken så man tror att det är på riktigt. Bästa av allt: ingen brandrisk, de kan stå tända när du inte är närvarande i rummet. Speciellt användarvänliga i barnrum och hos våra gamla människor vi bryr oss om och är oroliga att de ska glömma släcka ljusen. Här hittar ni ljusen Enjoy Candles

Här hittar ni Happy Lights i shoppen.

Och vet ni, det känns så himla skönt att ha tagit sig igenom den här veckan, en vecka som dessutom toppades med en lönetisdag som även den slog rekord! Tack alla fina underbara kunder, vad hade jag gjort utan er! Love u.

 

 

 

Dela gärna: